Τσόλακ: «Θέλω να συνεχίσω με την Μάλμε, είμαστε σε διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ»

Newsroom
Τσόλακ: «Θέλω να συνεχίσω με την Μάλμε, είμαστε σε διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ»

bet365

Την αισιοδοξία του για την παραμονή του στην Μάλμε, εξέφρασε ο Αντόνιο Τσόλακ, όπως και ο αθλητικός διευθυντής της σουηδικής ομάδας, Ντάνιελ Άντερσον.

Ο δανεισμός του Αντόνιο Τσόλακ από τον ΠΑΟΚ στην Μάλμε ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα. Με τη φανέλα της σουηδικής ομάδας ο 28χρονος επιθετικός τα έχει πάει περίφημα καθώς έχει σκοράρει 19 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, όντας ο πρώτος της σκόρερ.

Με τα τωρινά δεδομένα, ο Τσόλακ θα είναι διαθέσιμος για δύο αγώνες ακόμα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Fotbollskanalen». Αυτό με τη Χάλμσταντ για το πρωτάθλημα και αυτό με τη Γιουβέντους για το Champions League. Παρ' όλα αυτά από την πλευρά του ο έμπειρος άσος τόνισε ότι επιθυμία του είναι να να συνεχίσει με την Μάλμε και μετά την ολοκλήρωση του τρέχοντος συμβολαίου.

«Ελπίζω και νομίζω ότι δεν θα είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μου με τη φανέλα της Μάλμε. Μου αρέσει να παίζω για αυτά τα χρώματα και ελπίζω να συνεχίσω να το κάνω. Δεν σκέφτομαι ότι μπορεί να είναι το τελευταίο μου παιχνίδι.

Για το μέλλον μου πρέπει να ρωτήσετε τον αθλητικό διευθυντή, Ντάνιελ Άντερσον. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, είμαι αισιόδοξος και θετικός. Εξακολουθούμε να μην έχουμε την πίεση πάνω μας, αλλά νομίζω ότι όλοι θέλουμε να φτάσουμε σε μια λύση το συντομότερο δυνατό. Βέβαια μερικά πράγματα δεν μπορείς να τα επηρεάσεις, οπότε πρέπει να περιμένουμε και να ελπίζουμε σε ένα αίσιο τέλος».

Ο αθλητικός διευθυντής των Σουηδών, Ντάνιελ Άντερσον ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Οι συζητήσεις είναι σε καλό σημείο. Είμαστε ξεκάθαροι, θέλουμε να τον κρατήσουμε και θέλει να μείνει. Ερχόμαστε πιο κοντά ο ένας στον άλλον, αλλά ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί κάτι».

Για το αν θα γίνει κίνηση για την απόκτηση του με κανονική μεταγραφή ή με μια επέκταση του δανεισμού:

«Είναι σαφές ότι θέλουμε να αποκτήσουμε τον Τσόλακ με κανονική μεταγραφή. Αν αυτό δεν καταστεί εφικτό, θα πρέπει να αναζητήσουμε άλλη λύση. Όλοι θέλουμε το ίδιο, μένει να φανεί το αν μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα