Ατρόμητος: Η Εφέσεων τον δικαίωσε και πήρε πίσω την ποινή του Αγγελόπουλου

Ατρόμητος: Η Εφέσεων τον δικαίωσε και πήρε πίσω την ποινή του Αγγελόπουλου

Newsroom
Ατρόμητος: Η Εφέσεων τον δικαίωσε και πήρε πίσω την ποινή του Αγγελόπουλου

bet365

Η Επιτροπή Εφέσεων αναίρεσε την απόφαση του Πειθαρχικού της Λίγκας για την απαγόρευση εισόδου του Αγγελόπουλου στο γήπεδο και τα αποδυτήρια.

Η απόφαση της Εφέσεων αναφέρει τα εξής:

Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται τυπικά και εν μέρει ουσιαστικά την κρινόμενη έφεση, όσο αφορά την επιβολή στην πρώτη εκκαλούσα ΠΑΕ με την επωνυμία ΑΠΣ Ατρόμητος Αθηνών 1923 της χρηματικής ποινής των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ για την πέμπτη πράξη και στον δεύτερο εκκαλούντα Ιωάννη Αγγελόπουλο της χρηματικής ποινής των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και της απαγορεύσεως εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια για δεκαπέντε (15) ημέρες για την ίδια πράξη.

Μεταρρυθμίζει την υπ΄αριθ. 191/2021 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 1.

Απαλλάσσει την ΠΑΕ ΑΠΣ Ατρόμητος Αθηνών 1923 από την επιβληθείσα χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ για την πέμπτη πράξη και τον Ιωάννη Αγγελόπουλο από την επιβληθείσα χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και την απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια για δεκαπέντε (15) ημέρες για την ίδια πράξη.

Απορρίπτει κατά τα λοιπά την κρινόμενη έφεση.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα