Ντιαγέ: «Αυτή είναι η συγγνώμη μας στον κόσμο μας»

Ντιαγέ: «Αυτή είναι η συγγνώμη μας στον κόσμο μας»

Ντιαγέ: «Αυτή είναι η συγγνώμη μας στον κόσμο μας»

bet365

Ο Μπαντού Ντιαγέ υποστήριξε ότι το «διπλό» στην Τούμπα στοιχειοθετεί τη συγνώμη των ποδοσφαιριστών στον κόσμο για τη συντριβή από τον ΠΑΣ.

Ο Μπαντού Ντιαγέ μάλλον δεν πήρε το κομμάτι που του αναλογεί από το γκολ του Άρη καθώς μιλώντας στα κανάλια Novasports είπε ότι… «η εκτέλεση του Ντάνιελ έπαιξε ρόλο κι έδωσε αξία στη δική μου πάσα και προσπάθεια».

Απέδειξε και ο Σενεγαλέζος ότι στο μυαλό των παικτών του Άρη παραμένει η συντριβή από τον ΠΑΣ.

«Ήταν πολύ σκληρό έως καταστροφικό αυτό που ζήσαμε την περασμένη δουλειά. Νομίζω ότι είναι μια πολύ μεγάλη νίκη, λόγω του αποτελέσματος που είχε προηγηθεί. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και προσωπικότητα. Αυτή η νίκη στοιχειοθετεί μια δική μας συγνώμη στους φιλάθλους μας γι’ αυτό που συνέβη την περασμένη εβδομάδα», είπε και συμπλήρωσε. «Αισθάνομαι ότι είμαστε ομάδα. Έχουμε παίκτες με προσωπικότητα και χαρακτήρα. Συμβαίνουν δυστυχώς στο ποδόσφαιρο. Σημασία έχει να κοιτάς μπροστά να μη σκύβεις το κεφάλι. Ήταν καλό ότι είχαμε να αντιμε6ωπίσουμε τον ΠΑΟΚ».

Ρωτήθηκε για το αν καταφέρνει να μπει στα παπούτσια του Φακούντο Μπερτόγλιο. «Ο Μπερτόγλιο είναι ένας και δεν μπορεί κανείς να τον αντικαταστήσει. Άλλος ο Φάκου κι άλλος εγώ. Είναι ένας πολύτιμος παίκτης και τον περιμένουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα