Ο ΠΑΟΚ θέλει την μπάλα, αλλά και ο Άρης το ίδιο ακριβώς θέλει…

Ο ΠΑΟΚ θέλει την μπάλα, αλλά και ο Άρης το ίδιο ακριβώς θέλει…

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για το σημερινό ΠΑΟΚ-Άρης από όλες τις πλευρές.

Γράφουμε εμείς, προσπαθούμε να αναλύσουμε πριν τους αγώνες, καταθέτουμε τις απόψεις μας και… περιμένουμε τη δράση. Πρέπει να τονίσουμε βέβαια ότι και στο κομμάτι της ανάλυσης, το ποδόσφαιρο έχει ξεφύγει! Ακόμη και στο δικό μας ελληνικό επίπεδο που προφανώς δεν είναι το κορυφαίο. Άρα… Ο τι και να βλέπουμε εμείς, όποια μέσα και αν χρησιμοποιούμε, είναι δεδομένο και αυτονόητο ότι οι προπονητές και τα επιτελεία τους εμβαθύνουν πολύ-πολύ-πολύ περισσότερο. Το τονίζω γιατί πραγματικά τρελαίνομαι όταν βλέπω και διαβάζω… βαθυστόχαστες ποδοσφαιρικές αναλύσεις από δημοσιογράφους που πολλές φορές κάνουν ότι ξέρουν περισσότερα από τους προπονητές.

Απόψε έχουμε ΠΑΟΚ-Άρης στη Τούμπα, ματς με ιδιαιτερότητες εκτός αγωνιστικού χώρου, αλλά και με πάρα πολύ ποδόσφαιρο.

Πολύ απλά να τονίσουμε ότι ο ΠΑΟΚ αγαπάει και θέλει να παίζει κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Ο Άρης από την άλλη… δείχνει να χαίρεται όταν συναντάει ομάδες σαν τον ΠΑΟΚ! Άρα; Ο Άρης προφανώς θα περιμένει. Στα 3/4; Στο μισό γήπεδο; Όπου κι αν είναι, ο Μάντζιος ξέρει καλά ότι τα χαρακτηριστικά των δικών του παικτών (από πέρσι) είναι τέτοια που… προτιμούν να κλέβουν και να παίζουν γρήγορα στην μετάβαση, παρά να προσπαθούν να δημιουργούν απέναντι σε οργανωμένο αντίπαλο!

Σε αυτή την περίσταση ο ΠΑΟΚ τι κάνει; Ένας ΠΑΟΚ που την περασμένη Κυριακή όταν ο Κούρτιτς είχε κατοχή στο κέντρο, ανέβασε πάνω από αυτόν και την μπάλα, 7(!!) παίκτες. Όταν χάθηκε η μπάλα μόνο οι… προσευχές τους έσωζαν!

Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και σήμερα κόντρα σε μια τόσο αθλητική και γρήγορη ομάδα όπως ο Άρης; Πραγματικά αναρωτιέμαι.

Κατά τα άλλα…

  • Ο ΠΑΟΚ είναι σε οριακή φάση, αφού όλο και απομακρύνεται από την κορυφή. Η πίεση όλο και θα μεγαλώνει.
  • Ο Λουτσέσκου βλέπει πολύ ντεφορμέ τους Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ και Σβααμπ. Άντε και τους αφήνει έξω; Ποιους να βάλει;
  • Τα φορ του ΠΑΟΚ δεν μπορούν να πάρουν μόνα τους ένα ματς με κακό το υπόλοιπο παραγωγικό κομμάτι της ομάδας.

Είναι δύσκολα τα πράγματα για τον Δικέφαλο κι αυτό το ξέρουν όλοι.

Εκτός γηπέδου τώρα… Για το ότι απόψε θα παίζει ΠΑΟΚ-Άρης, αλλά θα ακουστούν τόσα πολλά για τον Ολυμπιακό, είναι κάτι που πλέον δεν θα ξαφνιάσει κανέναν. Όσο και αν δεν το ήθελαν, το έχουν αποδεχθεί πλέον και οι Αρειανοί. Υποθέσεις όπως των…Ντουρμισάι, Σιώπη, Μπρούνο, Σιαμπάνη (με όλα τα γύρω-γύρω όπου ακόμη και το θέμα της δωροδοκίας ο Καραπαπάς το έθιξε) του Κλιγκόπουλου, του Μπακαλιάνη, του Μπακούτση, τα… ομολογημένα δανεικά που ανακοίνωσαν ότι θα έπαιρναν για τον Ματέο Γκαρσία, αλλά και το φετινό εξοργιστικό με την κρυφή πώληση του Ρόουζ (και πόσα άλλα…) έφεραν πλέον αυτή τη σχέση σε μια φάση που δεν μπορεί να κρυφτεί. Γι αυτό και ο κόσμος την αντιμετωπίζει με τέτοια… άνεση σε όλα τα γήπεδα.

* Πανηγυρίζουν οι φίλοι της τοξικότητας για τη νέα αλλαγή προπονητή στην Εθνική. Κατάφεραν αυτό που ήθελαν. Όπως και τότε με τον Σκίμπε, έτσι και τώρα, η Εθνική πάνω που πήγε να βρει μια ταυτότητα, θα κάνει τώρα άλλη μια επανεκκίνηση. Κι άντε πάλι να έρθει άλλος, να γνωρίσει και να συνεργαστεί με τους υπευθύνους, να μάθει τα συν και τα πλην όλων των διαθέσιμων Ελλήνων παικτών, να μάθει τρόπους για να αντιμετωπίσει το τοξικό κλίμα που επιδιώκουν να επιβάλλουν οι γνωστοί κύκλοι που ψάχνουν τρόπους να φορτώσουν δεινά στην ΕΠΟ. Και ποιοι θα δώσουν λύση σε όλα τα παραπάνω; Στην επιλογή και στη διαχείριση; Καλή τύχη και καλά ξεμπερδέματα από έναν φίλαθλο αυτής της ομάδας, ανεξάρτητα από το ποιοι διοικούν…

Τα ίδια και στο μπάσκετ! Εκεί που υπήρχε η αίσθηση ότι έφυγαν οι παλιοί και οι νέοι θα τα κάνουν όλα… τέλεια! Μακάρι… Και για την Εθνική (που εκτέθηκε προχθές) και για όλο το οικοδόμημα. Προφανώς και για τη διαιτησία…

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα