Γρηγορίου: «Δίκαιο αποτέλεσμα, σημαντικός βαθμός» (vid)

Newsroom
 Γρηγορίου: «Δίκαιο αποτέλεσμα, σημαντικός βαθμός» (vid)

bet365

O τεχνικός της Λαμίας στάθηκε στην αξία της ισοπαλίας που απέσπασε η ομάδα του στη Ριζούπολη.

Δίκαιη χαρακτήρισε ο Μιχάλης Γρηγορίου την αποψινή (27/11) «λευκή» ισοπαλία που απέσπασε η Λαμία στη Ριζούπολη. «Είναι ένα ματς που εμείς ήρθαμε για δύο αποτελέσματα. Παίξαμε στην έδρα ενός αντιπάλου που έχει ίδιο στόχο με εμάς. Ημασταν τρεις πόντους πάνω και θέλαμε να κρατήσουμε αυτή τη διαφορά γιατί έχουμε και το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας. Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί ήταν ένα ματς με πολλές στατικές φάσεις, πολλές βαθιές μπαλιές, είχαμε στοιχεία καλά, είχαμε μία μεγάλη ευκαιρία με τον Αραμπούλι. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα και είναι ένας σημαντικός πόντος για εμάς», σχολίασε αρχικά στην Cosmote TV.

Και συνέχισε. «Από την πρώτη αγωνιστική η ομάδα μας είναι άκρως ανταγωνιστική δεν χάσαμε από κανέναν αντίπαλο με πάνω από δύο γκολ διαφορά εκτός του Παναθηναϊκού. Είμαστε καλοί σε ροή αγώνα σε όλα τα παιχνίδια. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και θα έπρεπε να έχουμε παραπάνω βαθμούς στη συγκομιδή μας».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα