Λαμία: Με Νούνιες και Ρόμανιτς στη Ριζούπολη

Newsroom
Λαμία: Με Νούνιες και Ρόμανιτς στη Ριζούπολη

bet365

Κρίστοφερ Νούνιες και Λάζαρ Ρόμανιτς συμπεριλήφθησαν στην αποστολή της Λαμίας για τον αγώνα του Σαββάτου (27/11, 19.30) εναντίον του Απόλλωνα Σμύρνης.

Η Λαμία θα παραταχθεί κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης με δύο σημαντικές επιστροφές. Οι Κρίστοφερ Νούνιες και Λάζαρ Ρόμανιτς συμπεριλήφθησαν στην αποστολή για τον αγώνα στη Ριζούπολη που θα γίνει το Σάββατο (27/11, 19.30, Cosmote Sport 2) για την 11ης αγωνιστική της Super League Interwetten.

Ο Κοσταρικανός ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επιστρέφει μετά από ένα μήνα, ενώ ο Σέρβος απουσίαζε από τον αγώνα Κυπέλλου με την Ηλιούπολη κι έπειτα. Ο Μιχάλης Γρηγορίου υπολογίζει στον Μπεχαράνο που ολοκλήρωσε με ενοχλήσεις το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ αντίθετα εκτός παραμένουν οι Καραμάνος, Μανουσάκης. Νοκ άουτ είναι και ο Τζανδάρης, που χτύπησε στο ματς με το «τριφύλλι».

Η αποστολή: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Βύντρα, Γκόλεμιτς, Μαζουλουξής, Νούνιες, Τιρόνε, Μπεχαράνο, Ελευθεριάδης, Γκέντσογλου, Αραμπούλι, Βλαχομήτρος, Ρόμανιτς, Τσούκαλος.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα