Τιλίκα: «Ακόμη περισσότερα γκολ με τον Αστέρα» (vid)

Newsroom
Τιλίκα: «Ακόμη περισσότερα γκολ με τον Αστέρα» (vid)

bet365

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος παίκτης των Αρκάδων στο πρόσφατο 1-1 της Νίκαιας.

Τον Λεό Τιλίκα επέλεξαν οι φίλοι του Αστέρα Τρίπολης ως τον κορυφαίο της πρόσφατης αναμέτρησης των Αρκάδων στη Νίκαια (1-1), όπου ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός σημείωσε το πρώτο του εν Ελλάδι γκολ. «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που πιστεύει σε εμένα, από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ κι ελπίζω να τους ανταποδώσω και στον επόμενο αγώνα», σημείωσε αρχικά σήμερα (25/11) που πήρε το βραβείο του.

Και συνέχισε. «Η αλήθεια είναι ότι έχω ξανασκοράρει στη Βραζιλία με εκτελέσεις φάουλ. Οσον αφορά το γκολ που πέτυχα τώρα είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Ελπίζω αυτό να αποτελέσει την αρχή για να μπορέσω να πετύχω ακόμα περισσότερα με τη φανέλα του Αστέρα και θα ήθελα να το αφιερώσω στη γυναίκα μου που είμαστε μαζί σε όλες τις μάχες». Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο σχολίασε ότι «είναι ένα δύσκολο και σημαντικό για εμάς. Ξέρουμε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε απέναντι σε μία δυνατή ομάδα όπως είναι ο Ατρόμητος. Ωστόσο, εμείς θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να εμφανιστούμε δυνατότερη ομάδα στον αγώνα και να κερδίσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα