Παναθηναϊκός: Εκτίει με Απόλλωνα ο Σάρλια

Παναθηναϊκός: Εκτίει με Απόλλωνα ο Σάρλια

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Εκτίει με Απόλλωνα ο Σάρλια

bet365

Ο Κροάτης στόπερ συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Λαμία και θα απουσιάσει από την αναμέτρηση του «τριφυλλιού» με τον Απόλλωνα Σμύρνης στις 15 Δεκεμβρίου.

Τις υπηρεσίες του Σβόνιμιρ Σάρλια στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στις 15 Δεκεμβρίου θα στερηθεί ο Παναθηναϊκός. Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες στο ματς με την Λαμία και θα έπρεπε να εκτίσει σε ένα από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια τιμωρία μίας αγωνιστικής.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποφάσισε να μεταθέσει για τα μέσα Δεκεμβρίου την δήλωση τιμωρίας του Σάρλια, καθώς αυτή την στιγμή διαθέτει μόνο τον Κροάτη, τον Βέλεθ και τον νεαρό Γιώργο Σιδερά. Ο Σέρβος τεχνικός όπως και άπαντες στο «πράσινο στρατόπεδο» ευελπιστούν μέχρι τότε να είναι έτοιμος και διαθέσιμος ο Μπαρτ Σένκεφελντ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα