Νικολαϊδης για το πέναλτι που ζήτησε η ΑΕΚ: «Βρίσκει το πόδι του Βράνιες ο Μασούρας, και να το έδινε δεν θα του έλεγαν τίποτα» (vid)

Νικολαϊδης για το πέναλτι που ζήτησε η ΑΕΚ: «Βρίσκει το πόδι του Βράνιες ο Μασούρας, και να το έδινε δεν θα του έλεγαν τίποτα» (vid)

Κώστας Τόπας
Νικολαϊδης για το πέναλτι που ζήτησε η ΑΕΚ: «Βρίσκει το πόδι του Βράνιες ο Μασούρας, και να το έδινε δεν θα του έλεγαν τίποτα» (vid)

bet365

Ο Ντέμης Νικολαϊδης, πήρε θέση για τη φάση που η ΑΕΚ ζήτησε πέναλτι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι ο Μασούρας βρήκε τα πόδια του Βράνιες.

Ο παλαίμαχος φορ της Ένωσης, μιλώντας στο «Monday FC» της Nova, αναφέρθηκε στη φάση που η ΑΕΚ ζήτησε πέναλτι στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, με πρωταγωνιστές τους Μασούρα - Βράνιες.

Οπως τόνισε ο Ντέμης Νικολαϊδης, ο παίκτης του Ολυμπιακού βρίσκει τα πόδια του αμυντικού της ΑΕΚ κι αν ο ρέφερι Βερίσιμο έδινε το πέναλτι, κανείς δεν θα του έλεγε τίποτα.

«Εχει να κάνει με VAR. Είναι πολύ δύσκολη φάση για να μπορέσει να την πιάσει ο διαιτητής, ο οποίος ήταν πολύ καλός. Η φάση του πέναλτι έχει να κάνει με το VAR. Σπρώξιμο εγώ δεν έβλεπα, αλλά βρήκε νομίζω το πόδι του (σ.σ του Βράνιες στον Μασούρα). Υπάρχει επαφή με το πόδι. Και να το έδινε δε νομίζω ότι θα του έλεγε κανείς τίποτα. Λίγο υποκειμενικό μου φαίνεται. Απόφαση του διαιτητή στο VAR ήταν».

Για το τι του είπε ο Αραούχο λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

«Ετυχε να τον συναντήσω την Δευτέρα τον Αραούχο. Πιάσαμε μια κουβέντα και τον ρώτησα πως είναι, γιατί δεν ήταν σίγουρο ότι θα παίξει. Μου λέει "πρέπει να παίξω με τον Ολυμπιακό θα βάλω γκολ". Τον πίστεψα. "Κι ας μείνω μετά 15 μέρες έξω" μου λέει. Ηθελε πάρα πολύ να παίξει. Μετά του έλεγα πόσο εύστοχος είναι με το αριστερό του πόδι, ενώ είναι δεξιοπόδαρος και εγώ όταν ήμουν με το αριστερό πόδι ήμουν εύστοχος. Συμφωνήσαμε ότι επειδή το αριστερό δεν είναι το καλό μας είμαστε πιο συγκρατημένοι, οπότε είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στο να τελειώσουμε τις φάσεις. Παράδειγμα στο γκολ που έβαλε με το αριστερό, αν το έκανε με το δεξί και είχες πολύ σιγουριά θα το έκανες πιο δυνατά και η μπάλα θα έφευγε άουτ. Ενώ τώρα έβαλε ένα απίστευτο γκολ με το αριστερό. Κι έτυχε αυτή η κουβέντα που κάναμε να βγει στο γήπεδο. Και γκολ να βάλει και με το αριστερό. Ενα απίστευτο γκολ. Να τρέχεις, να σουτάρεις με τέτοια ισορροπία, να σουτάρεις με το κακό σου πόδι...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα