Χαρίσης: «Είμαι χαρούμενος που γύρισα, χαίρομαι για τον Κουλούρη και τα γκολ του για να ξεμπλοκάρει»

Newsroom
Χαρίσης: «Είμαι χαρούμενος που γύρισα, χαίρομαι για τον Κουλούρη και τα γκολ του για να ξεμπλοκάρει»

bet365

Ο Χάρης Χαρίσης μίλησε μετά το Ατρόμητος - ΠΑΟΚ, το come back του αλλά και την κατάκτηση της νίκης για τους Περιστεριώτες.

Ο Χαρίσης είπε στη NOVA μετά το Ατρόμητος - ΠΑΟΚ:

Για το τι σκέφτεται αυτή τη στιγμή: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα μετά από 7 μήνες και καταφέραμε να φτάσουμε στην πρώτη μας νίκη. Επίσης είμαι χαρούμενος που συνέβαλα και στην φάση του πρώτου γκολ που καταφέραμε να κλέψουμε την μπάλα και σκοράραμε. Σίγουρα μπορώ να τα πάω και καλύτερα: η ομάδα σήμερα κατάφερε να κερδίσει αφού ακολούθησε το πλάνο. Κάναμε μία σωστή δουλειά. Ήμασταν σοβαροί και γι' αυτό πήραμε αυτή τη νίκη».

Για το εάν υπήρχε πλάνο στο παρελθόν: «Σίγουρα το πλάνο υπήρχε πάντα αλλά δεν το ακολουθήσαμε πιστά. Η συγκέντρωση πάντα υπάρχει εκεί αλλά πρέπει να είμαστε καλύτεροι και να παίρνουμε αυτό που αξίζουμε. Σίγουρα αυτή τη χρονιά έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ γιατί διαθέτουμε πολύ καλούς παίκτες και η θέση μας δεν αντικατροπτίζει την δυναμικότητα της ομάδας».

Για τους γιατρούς της ομάδας που τον βοήθησαν να επανέλθει μετά από τόσο μεγάλο διάστημα: «Σίγουρα οι γιατροί είναι εξαιρετικοί, άψογοι, υπήρχε ένα πολύ καλό χειρουργείο και γι' αυτό κατάφερα να επιστρέψω τόσο γρήγορα και δυνατός».

Για την στήριξη που είχε όσο ήταν εκτός: «Σίγουρα όλοι με βοήθησαν. Πήρα πολύ πήρα στήριξη από όλους ακόμα και από παίκτες του παρελθόντος: είναι πολύ σημαντικοί για εμένα. Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο όταν έχεις τραυματισμούς και περιμένεις να επανέλθεις αλλά σίγουρα χρειάζεσαι τους φίλους σου: τους κοντινούς σου ανθρώπους αλλά και τους γιατρούς για να επιστρέψεις».

Για την φάση του πρώτου γκολ: «Σίγουρα είχαμε καλύτερη οπτική για να κλέψουμε την μπάλα. Δημιουργήσαμε μία καλή επίθεση και χαίρομαι που σκόραρε ο Κουλούρης για να μπορέσει να ξεμπλοκάρει. Το πλάνο μας ήταν να κλείσουμε τους παίκτες τους ΠΑΟΚ στον χώρο της μεσαίας γραμμής και να τους οδηγήσουμε στα πλάγια. Επίσης είχαμε πολύ συγκέντρωση και στις αντεπιθέσεις γι' αυτό καταφέραμε να πάρουμε το καλύτερο σήμερα».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: INTIME

SUPERLEAGUE NEWS FEED