Κορακάκης: «Να βγάλουμε την ομάδα από την δύσκολη κατάσταση»

Κορακάκης: «Να βγάλουμε την ομάδα από την δύσκολη κατάσταση»

Newsroom
Κορακάκης: «Να βγάλουμε την ομάδα από την δύσκολη κατάσταση»

bet365

Ο Γιώργος Κορακάκης που κάθισε στον πάγκο του Ατρομήτου επειδή οι Παράσχος και Γκουτσίδης είναι σε καραντίνα λόγω κορονοϊού, ανέφερε πως θα πρέπει όλοι να βγάλουν την ομάδα από την δύσκολη κατάσταση και να είναι ρεαλιστές.

Ο νεαρός προπονητής μιλώντας στην κάμερα της NOVA μετά τη νίκη του Ατρομήτου επί του ΠΑΟΚ με 2-0 ανέφερε τα εξής: «Καταρχάς να ευχηθούμε περαστικά στον κύριο Παράσχο και τον κύριο Γκουτσίδη. Από την αρχή της εβδομάδας είχαμε μια συνεργασία για να καταρτίσουμε ένα πλάνο. Πρέπει να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη κατάσταση, πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να κάνουμε πάντα αυτό που κάναμε σήμερα.

Οι άνθρωποι που ασχολούνται με τον σύλλογο είναι γνώστες και όλοι προσπαθούν να βρουν μια λύση, είναι όλα θέμα μυαλού. Εμείς πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, θέλει συνέχεια η σημερινή νίκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα