Μπράμπετς: «Ήταν η απόλυτη τραγωδία, ένας εφιάλτης»

Μπράμπετς: «Ήταν η απόλυτη τραγωδία, ένας εφιάλτης»

Newsroom
Μπράμπετς: «Ήταν η απόλυτη τραγωδία, ένας εφιάλτης»

bet365

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς χαρακτήρισε «τραγωδία» και «εφιάλτη» τη βαριά ήττα με 0-5 από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπράμπετς στη NOVA:

Για τη βαριά ήττα και το τι έφταιξε: «Ήταν μια απόλυτη τραγωδία. Δεχθήκαμε πέντε γκολ και ως αμυντικός αισθάνομαι πολύ άσχημα. Ζητάμε μια μεγάλη συγγνώμη από τους φιλάθλους μας. Ήταν μια μεγάλη τραγωδία για μας. Ήταν ένας εφιάλτης, αλλά οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά. Δεν μας πήγε τίποτα καλά. Δεν είμαστε σε θέση να το αναλύσουμε τώρα. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω και να κοιτάξουμε μπροστά. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και τι δεν πήγε καλά. Θα χρειαστεί κάποιες μέρες γι' αυτό. Είναι καλό που ακολουθεί ένα ντέρμπι, στο οποίο οφείλουμε να αντιδράσουμε».

Για το τι κρατάει από αυτά που τους είπε ο Καρυπίδης: «Καλύτερα να το κρατήσουμε μεταξύ μας αυτό. Ακούσαμε και τις διαμαρτυρίες των φιλάθλων μας που έχουν δίκιο καθώς ήταν μια ντροπιαστική βραδιά. Πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι και να βγάλουμε αντίδραση».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα