ΠΑΣ Γιάννινα: Ο «φονιάς» των μεγάλων

Δημήτρης Σαμόλης
ΠΑΣ Γιάννινα: Ο «φονιάς» των μεγάλων

bet365

Μετά τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, ήταν η σειρά του Άρη να πέσει «θύμα» του εφετινού ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος απέναντι σε τρεις ομάδες του Big-5 μάζεψε εννέα βαθμούς!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνέτριψε με 5-0 τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τη 10η αγωνιστική της Super League Interwetten. Ένα απίθανο αποτέλεσμα για την ομάδα της Ηπείρου, η οποία είχε πέντε διαφορετικούς σκόρερ (Σνάιντερ, Μιλιντσεάνου, Περέα, Εραμούσπε, Μορέιρα).

Το εντυπωσιακό είναι ότι η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά κατάφερε εφέτος να νικήσει άλλες δύο ομάδες του Big-5. Στην πρεμιέρα είχε επικρατήσει 0-1 του ΠΑΟΚ, χάρη στο γκολ του Πέδρο Κόντε στο 86', ενώ στη 2η «στροφή» επιβλήθηκε 1-0 του Παναθηναϊκού με το τέρμα του Γκαρντάφσκι.

Η μοναδική ομάδα από τους «μεγάλους» που κατάφερε εφέτος να νικήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο Ολυμπιακός, ο οποίος στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής πέρασε με 1-2 από τους «Ζωσιμάδες» με γκολ του Αραμπί στο 84'. Οι Ηπειρώτες έχουν φτάσει τους 16 βαθμούς και τους εννέα τους πήραν απέναντι σε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Άρη!

Άξιο αναφοράς ότι μαζί με τον ΟΦΗ ο ΠΑΣ διαθέτουν την καλύτερη άμυνα στα εκτός έδρας παιχνίδια (έχουν δεχτεί δύο γκολ).

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα