ΠΑΟΚ: Εκτός προπόνησης και ο Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ: Εκτός προπόνησης και ο Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ: Εκτός προπόνησης και ο Βιεϊρίνια

bet365

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα στο δεξί του αστράγαλο και το όνομά του προστέθηκε στη λίστα των απόντων.

Πέντε απόντες, εκτός από τους διεθνείς, μετράει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς ο Αντρέ Βιεϊρίνια προστέθηκε στη λίστα των τραυματιών μαζί με τους Αουγκούστο, Μιτρίτσα, Σίντκλεϊ και Ολιβέιρα.

Ο 35χρονος αρχηγός του ΠΑΟΚ ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στο δεξί του αστράγαλο, που υπάρχει από το εκτός έδρας παιχνίδι του «Δικεφάλου» κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Το σημερινό πρόγραμμα είχε δουλειά σε δύο διαφορετικά γκρουπ για τους παίκτες του ΠΑΟΚ. «Αρχικά με ασκήσεις που αφορούσαν την κυκλοφορία της μπάλας σε μικρό χώρο και στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Οι αμυντικοί έκαναν ειδικό πρόγραμμα σχετικά με την ανασταλτική λειτουργία, ενώ οι επιθετικοί δούλεψαν στην ανάπτυξη και τα τελειώματα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους τραυματίες, Αουγκούστο, Μιτρίτσα και Σίντκλεϊ έκαναν το πρόγραμμα τους στο γυμναστήριο. Το δικό του πρόγραμμα ακολούθησε και ο Ολιβέιρα, που βρίσκεται στο δρόμο της επανένταξης μετά από τη ρήξη χιαστών που υπέστη τον Αύγουστο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα