Μεταξάς: «Δεν έχουμε τον Λεβαντόφσκι για να χάσει ένα πέναλτι και να πετύχει χατ-τρικ»

Newsroom
 Μεταξάς: «Δεν έχουμε τον Λεβαντόφσκι για να χάσει ένα πέναλτι και να πετύχει χατ-τρικ»

bet365

Ο κόουτς του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε για την επιθετική δυστοκία που υπάρχει στην ομάδα και έδειξε αισιόδοξος πως θα ξεπεραστεί.

Τον Παναιτωλικό θα υποδεχθεί αύριο (6/11) ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Ηρακλής Μεταξάς, τεχνικός του «Αγιαξ της Ηπείρου», μίλησε για το παιχνίδι και όχι μόνο, στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για το αν δουλεύουν και στο ψυχολογικό κομμάτι με την ομάδα επειδή μένει μακριά από τις νίκες: «Νομίζω ότι το δουλεύουμε πάντα και με τις συζητήσεις που κάνουμε με τα παιδιά και μέσα στην προπόνηση προσπαθούμε να βάλουμε ασκήσεις για να περάσουμε ένα εμπόδιο. Είναι κι αυτό ψυχολογικό. Πάρα πολλά πράγματα μπορείς να κάνεις για το ψυχολογικό. Προσπαθούμε να καλύψουμε κι αυτό το κομμάτι».

Για την πρόσφατη δήλωσή του ότι η ομάδα δεν μπορεί να βάλει δεύτερο γκολ: «Είπα ότι ως τώρα δεν το πετύχαμε εύκολα».

Για το ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα στο γκολ: «Νομίζω πρέπει να βγάλουμε πιο καθαρές ευκαιρίες για να είναι ακόμα πιο εύκολο το γκολ. Δεν έχουμε τον Λεβαντόφσκι να χάσει ένα πέναλτι και να βάλει μετά τρία γκολ, όπως έγινε προχθές στο Champions League. Γι’ αυτό πρέπει να σχεδιάσουμε τις προϋποθέσεις για να πετύχουμε δεύτερο ή τρίτο γκολ. Να μη μείνουμε ούτε στο δεύτερο, μακάρι να πετύχουμε και τρίτο και τέταρτο».

Για το αν ανατρέπει τον σχεδιασμό και τι φταίει που ο ΠΑΣ δέχεται σε 6 σερί παιχνίδια πρώτος γκολ: «Συμβαίνει, αλλά σε έξι παιχνίδια δεν βγάζουμε κάποια στατιστική. Το καλό είναι ότι δεν το βάζουμε ποτέ κάτω. Όλα τα παιχνίδια τα παλέψαμε ως το τέλος. Ακόμα και με τον Απόλλωνα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Πιο μεγάλη ευκαιρία από το πέναλτι δεν υπάρχει, αλλά το παλέψαμε και μπορούσαμε κι εκεί να ανατρέψουμε το σκορ. Αυτό δείχνει τον χαρακτήρα της ομάδας. Το καλύτερο θα ήταν να προηγηθούμε εμείς και όπως είπα με 2 ή 3 γκολ».

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: «Δεν έχουμε κάτι της τελευταίας στιγμής. Γεμίζει η ομάδα και το ρόστερ και αυτό είναι καλό, γιατί είναι πιο δύσκολο να κρατήσουν τη θέση τους αν υπάρχει ανταγωνισμός».

Για το αν τον ενδιαφέρει μόνο η νίκη ή και μία καλή εμφάνιση απέναντι στον Παναιτωλικό: «Πάντα στόχος είναι η νίκη. Δεν πάω ποτέ σε παιχνίδι και λέω ‘θέλω να χάσω’. Ούτε με την ισοπαλία λέω ότι αρκούμαι. Θέλω να νικήσω. Αν μου βγει η ισοπαλία σε κάποιο ματς που ο αντίπαλος είναι καλύτερος, θα τη δεχτώ. Αλλά πάντα θέλω τη νίκη. Είχα πει και πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ότι ειδικά στην έδρα μας που ο κόσμος μάς βοηθάει με την παρουσία του θέλω να δω ότι ‘διψάμε’ και ‘πεινάμε’ για τη νίκη και τους 3 βαθμούς. Αν αυτό το δούμε από το πρώτο πεντάλεπτο – δεκάλεπτο, νομίζω ότι θα πάμε καλά».

Για το αν ο Περέα και αν θα είναι διαθέσιμος: «Νομίζω ότι είναι εντάξει. Θα το δούμε και αύριο, αλλά πιστεύουμε ότι μπορεί να παίξει».

Κλείνοντας έκανε και ένα σχόλιο για τους 4+1 διεθνείς ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ (Σάλιακας, Μορέιρα, Λώλης, Λιάσος από την πρώτη ομάδα και Γωγουβίτης από την Κ19), καθώς είπε ότι είναι μεγάλη τιμή για την ομάδα και τους παίκτες να δέχονται μία πρόσκληση, ασχέτως αν θα αγωνιστούν και πόσο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα