ΠΑΟΚ: Οι συζητήσεις με Τσιγγάρα δείχνουν συμφωνία

ΠΑΟΚ: Οι συζητήσεις με Τσιγγάρα δείχνουν συμφωνία

ΠΑΟΚ: Οι συζητήσεις με Τσιγγάρα δείχνουν συμφωνία

bet365

Ο νεαρός διεθνής χαφ είναι πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ για την ανανέωση του συμβολαίου, που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το συμβόλαιο του Χάρη Τσιγγάρα είναι ένα από τα πολλά που ολοκληρώνονται το καλοκαίρι του 2022, με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ να δουλεύει πάνω στο σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς, όπως φάνηκε και με την συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Η απόσταση που υπήρχε μεταξύ του 21χρονου χαφ και της διοίκησης μετά τις πρώτες συζητήσεις μέσα στο καλοκαίρι είχε οδηγήσει τις δύο πλευρές σ’ ένα αδιέξοδο, όμως η νέα βελτιωμένη πρόταση που έχει στα χέρια του ο ποδοσφαιριστής φαίνεται να τον ικανοποιεί, παράλληλα με την στήριξη που έχει πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μπορεί μέχρι σήμερα ο νεαρός Έλληνας μέσος να μην έχει πάρει χρόνο συμμετοχής, μπορεί το όνομά του να ακούστηκε για τον ΠΑΟΚ Β’, ωστόσο ο Ρουμάνος προπονητής του έχει επανειλημμένως εκφράσει την εμπιστοσύνη του, γεγονός που λειτούργησε προς τη θετική κατεύθυνση σ’ ότι αφορά την ανανέωση του συμβολαίου.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα