Ολυμπιακός: Στη λίστα της Αϊντχόφεν ο Χρήστος Γατόπουλος 

Γιώργος Μανταίος
Ολυμπιακός: Στη λίστα της Αϊντχόφεν ο Χρήστος Γατόπουλος 

bet365

Ο Χρήστος Γατόπουλος, παίκτης του Ολυμπιακού, σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta είναι στο στόχαστρο της Αϊντχόφεν.

Σας είχαμε προετοιμάσει για αποκαλύψεις σχετικά με την παρουσία του τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών της PSV Αϊντχόφεν, Ρίνι Ντε Γκροοτ στην Ελλάδα.

Το Gazzetta επικοινώνησε με τον Ολλανδό ο οποίος βρέθηκε στην Κατερίνη όπου παρακολούθησε τους προκριματικούς του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U17, αλλά και στην Αθήνα που είδε αγώνες της Super League Κ15. Σύμφωνα με όσα μας είπε, ένας παίκτης που βρίσκεται στη λίστα του είναι ο Χρήστος Γατόπουλος του Ολυμπιακού.

Ο 17χρονος (8/2/2005) επιθετικός που αποκτήθηκε πριν από δύο χρόνια από τοπική ακαδημία της Καστοριάς, ήταν στην αποστολή της Εθνικής. Έπαιξε βασικός στα πρώτα δύο παιχνίδια με Κύπρο και Μολδαβία, ενώ μπήκε ως αλλαγή στο τελευταίο εναντίον της Γαλλίας. Ο Ντε Γκρόοτ θεωρεί ότι τα στοιχεία του ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του ολλανδικού ποδοσφαίρου καθώς είναι ένας παίκτης που μπορεί με ευκολία να παίξει στα άκρα στο 4-3-3.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα