ΑΕΚ για την καταγγελία του Άρη: «Θα τα πούμε στα δικαστήρια»

Newsroom
ΑΕΚ για την καταγγελία του Άρη: «Θα τα πούμε στα δικαστήρια»

bet365

Η ΑΕΚ απάντησε στην ανακοίνωση του Άρη για τις απειλές του Δημήτρη Μελισσανίδη προς τον Θόδωρο Καρυπίδη, όπως ισχυρίζονται οι «κίτρινοι».

Η ΠΑΕ Άρης κατήγγειλε απειλές του Δημήτρη Μελισσανίδη στον Θόδωρο Καρυπίδη και προανήγγειλε νομικές ενέργειες κατά του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ. Η ΑΕΚ με τη σειρά της απάντησε σε αυτές τις καταγγελίες αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Εμείς δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια, θα τα πούμε στα δικαστήρια». Σύμφωνα με την ΑΕΚ δεν ήταν ο Μελισσανίδης που πήρε τηλέφωνο τον Καρυπίδη, αλλά ο δεύτερος που επικοινώνησε μετά το τέλος του ματς με τον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης.

Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ τονίζουν πως η ένταση στην φυσούνα ξεκίνησε από τους ανθρώπους του Άρη και συγκεκριμένα από τον Νιαρχάκο που όπως λένε στην Ένωση έβρισε παίκτες των κιτρινόμαυρων και από τον Μάντζιο που επιτέθηκε φραστικά στον Καραντώνη, με τον Βράνιες μάλιστα να σπρώχνει τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια για να μην συμβεί το παραμικρό. Στην ΑΕΚ έλεγαν πως ο Άρης τα έκανε... μπάχαλο και τώρα ζητάει και τα ρέστα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα