Μπρινιόλι: «Θέλαμε το κάτι παραπάνω, δεν ερμηνεύσαμε καλά τον αντίπαλο στο πρώτο» (vid)

Newsroom
Μπρινιόλι: «Θέλαμε το κάτι παραπάνω, δεν ερμηνεύσαμε καλά τον αντίπαλο στο πρώτο» (vid)

bet365

Όπως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έτσι και ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι στάθηκε στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ αναφέροντας πως οι «πράσινοι» δεν ερμήνευσαν καλά τους Κρητικούς.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV μετά το 0-0 εναντίον του ΟΦΗ ανέφερε τα εξής: «Ήταν ένας δύσκολος αλλά ισορροπημένος αγώνας. Θέλαμε το κάτι παραπάνω, κοιτάμε επιπλέον τη νίκη εντός έδρας. Χρειάστηκε συγκέντρωση και το βασικό είναι όταν δεν μπορείς να νικήσεις να κάνεις ό,τι μπορείς για να μη χάσεις. Συνεχίζουμε όλοι μαζί δουλεύοντας ως ομάδα».

Για το αν συμφωνεί με την άποψη του Γιοβάνοβιτς ότι ο Παναθηναϊκός έχασε ένα ημίχρονο: «Σίγουρα ο προπονητής τα βλέπει καλύτερα, στο πρώτο μέρος δεν ερμηνεύσαμε καλά τον αντίπαλο. Ήταν ένας αγώνας μεγάλης συγκέντρωσης. Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα δεν ήταν όπως τα περιμέναμε και ουσιαστικά με την αναμονή που είχαμε από τα προηγούμενα εντός έδρας ματς με πολλά γκολ. Προσπαθήσαμε ήταν μια ομαδική δουλειά αλλά δεν τα καταφέραμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα