Ολυμπιακός Κ15 - Παναθηναϊκός Κ15 3-0

Γιώργος Μανταίος
Ολυμπιακός Κ15 - Παναθηναϊκός Κ15 3-0

bet365

Η Κ15 του Ολυμπιακού νίκησε 3-0 τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Προοδευτικής κι ανέβηκε στην κορυφή του πρωταθλήματος της Super League.

Ανώτερος όλο το διάστημα του αγώνα, ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0 τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Προοδευτικής κι ανέβηκε στην κορυφή του πρωταθλήματος Superleague Κ15, αναμένοντας την αυριανή αναμέτρηση του επίσης πρωτοπόρου ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

Δύο γκολ πέτυχε ο Δαρβίρας, το πρώτο με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο 6ο λεπτό και το έτερο στο 26ο, ενώ ενδιάμεσα το 2-0 για τους «ερυθρόλευκους» είχε σημειώσει ο Ζουριδάκης στο 18'. Οι "πράσινοι" έχασαν πέναλτι στις καθυστερήσεις με τον Ζέκα.

Έτσι ο Ολυμπιακός έχει 12 βαθμούς σε 5 αγώνες, όσους και ο ΠΑΟΚ με ματς λιγότερο, ενώ ακολουθεί η ΑΕΚ με 7 σε τρία ματς. Ο Παναθηναϊκός έχει μόνο μια νίκη στους πρώτους τέσσερις αγώνες του.

Ολυμπιακός (Πάντος): Γεωργακόπουλος, Σκουρόπουλος, Γκόγκος, Σουλανιάκου, Καρκατσάλης, Καρακώστας (41’ Φίλης), Κτενάς (55’ Οσάφι), Πλης (72’ Τζερεβελάκης), Κωστούλας (70’ Μιχαηλίδης), Δαρβίρας (70’ Ρουμελιώτης), Ζουριδάκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα