Κότσαρης: Κατέβασε τα ρολά σε ματς που έπρεπε να δεχτεί πάνω από ένα γκολ

Κότσαρης: Κατέβασε τα ρολά σε ματς που έπρεπε να δεχτεί πάνω από ένα γκολ

bet365

Ο φανταστικός Κωνσταντίνος Κότσαρης είναι ο βασικός λόγος που ο Απόλλων Σμύρνης πανηγύρισε την πρώτη του νίκη, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και με τη βοήθεια του WyScout καταλαβαίνουμε το γιατί!

Ο Απόλλων Σμύρνης, στην 7η αγωνιστική της Super League Interwertten, πανηγύρισε την πρώτη του φετινή νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Νίκος Ιωαννίδης σκόραρε στο 48' κι από εκεί και πέρα ανέλαβε ο Κότσαρης. Ο 25χρονος τερματοφύλακας έβγαλε τα πάντα και φυσικά είναι ο ήρωας για την ομάδα του Φέστα κι ο απόλυτος MVP της αναμέτρησης.

Στο 93' έπεσε στην αριστερή του γωνία και μπλόκαρε την εκτέλεση πέναλτι του Περέα. Πιο πριν, στο 87' απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ στην κίνηση που έκανε ο Μίνα.

Σύμφωνα με την κορυφαία πλατφόρμα καταγραφής στατιστικών, WyScout, απ' αυτές τις δύο φάσεις και μόνο έπρεπε να δεχτεί σχεδόν 1,5 γκολ. Δεν παραβιάστηκε η εστία του ούτε μία φορά! Αυτό από μόνο του... λέει πολλά για το λόγο που ο Απόλλων, τελικά, νίκησε!

Στα 97' που αγωνίστηκε, λοιπόν κόντρα στον ΠΑΣ, εκτός από το ότι έπρεπε να δεχτεί 1.34 γκολ, είχε 2/2 καίριες επεμβάσεις με ρεφλέξ, ενώ οι μακρινές του μεταβιβάσεις είχαν... 100% επιτυχία (4/4).

Πώς... μεταφράζεται ο δείκτης xCG και γιατί έπρεπε να δεχτεί 1.34 γκολ
Πώς... μεταφράζεται ο δείκτης xCG και γιατί έπρεπε να δεχτεί 1.34 γκολ
Τα ρεφλέξ του
Τα ρεφλέξ του
Οι μακρινές του πάσες
Οι μακρινές του πάσες

Photo Credits: Intime

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα