Κυριάκος: «Υπάρχει… οσμή συνειδητού σαμποτάζ στο θέμα του Καυταντζογλείου»

Κυριάκος: «Υπάρχει… οσμή συνειδητού σαμποτάζ στο θέμα του Καυταντζογλείου»

Newsroom
Κυριάκος: «Υπάρχει… οσμή συνειδητού σαμποτάζ στο θέμα του Καυταντζογλείου»

bet365

Για «συνειδητό σαμποτάζ» στο ζήτημα του Καυταντζογλείου έκανε λόγο ο Κυριάκος Κυριάκος σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Για συνειδητό… σαμποτάζ στο θέμα της ανακατασκευής του Καυταντζογλείου από τον ΠΑΟΚ, μίλησε ο Κυριάκος Κυριάκος.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, μίλησε για τη Νέα Τούμπα, το Καυταντζόγλειο και άλλα ζητήματα της ομάδας στην εφημερίδα «Documento», αναφέροντας πως στον σύλλογο περιμένουν την έκδοση του προεδρικού διατάγματος για την ανακατασκευή του γηπέδου στην Τούμπα.

«Βρισκόμαστε στο στάδιο της αναμονής του προεδρικού διατάγματος που θα καθορίσει εν πολλοίς το είδος του γηπέδου που θα μπορέσει να κατασκευαστεί στην Τούμπα στη θέση του υπάρχοντος. Η ελληνική γραφειοκρατία δεν είναι και ο γρηγορότερος οργανισμός. Από την πλευρά μας έχει εγκριθεί ο «οδικός χάρτης» των ενεργειών μέχρι και την παράδοση του γηπέδου, ο οποίος ασφαλώς και επικαιροποιείται συνεχώς ανάλογα με τις εξελίξεις. Δεν ξέρω αν μιλάμε για μπλοκάρισμα ή για καθυστέρηση, θέλω να πιστεύω πως είναι το δεύτερο. Ωστόσο το ΠΔ θα μπορούσε να έχει ήδη εκδοθεί» ανέφερε αρχικά στην συνέντευξη που παραχώρησε.

«Θεωρούμε ότι ο πρωθυπουργός στη συνέντευξη τύπου της ΔΕΘ έδωσε την πραγματική διάσταση. Και παρότι η ίδια εξαγγελία έγινε περίπου και πέρυσι, θα είναι ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση αν έχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις της πολιτείας ως το τέλος της χρονιά» πρόσθεσε.

Κυριάκος: «Αδικημένος ο ΠΑΟΚ στο γηπεδικό»

Ο Κυριάκος στο ερώτημα αν ο ΠΑΟΚ νιώθει αδικημένος στο θέμα του γηπεδικού, σε σχέση με τους τρεις «μεγάλους» της Αθήνας, είπε:

«Η οικογένεια του ΠΑΟΚ θα νιώσει αδικημένη αν δεν εφαρμοστούν αναλογικά όσα έχουν προσφερθεί στις υπόλοιπες ομάδες. Και πολύ περισσότερο η Θεσσαλονίκη θα εξακολουθήσει να νιώθει αδικημένη από την απουσία πραγματικών έργων ανάπτυξης και υποδομής».

Οσον αφορά την ανακατασκευή του Καυταντζογλείου, έκανε λόγο για «οσμή συνειδητού σαμποτάζ».

«Αυτό είναι πραγματικά άξιο απορίας και έχει οσμή συνειδητού σαμποτάζ. Ο ΠΑΟΚ θέλει να αναβαθμίσει το παραπαίον Καυταντζόγλειο, να το παραδώσει ανανεωμένο στην κοινωνία της πόλης και να το χρησιμοποιεί στους εγχώριους και ευρωπαϊκούς αγώνες. Το λογικό θα ήταν η πολιτεία να ψάχνει εμάς αντί εμείς να ψάχνουμε επιτροπές και υποεπιτροπές για να συμφωνηθούν τα αυτονόητα» είπε χαρακτηριστικά, κάνοντας λόγο για «απροθυμία» από την Πολιτεία να βάλει μπρος τα έργα ανακατασκευής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα