ΑΕΚ: Με Αραούχο στον Βόλο

Κώστας Τόπας
ΑΕΚ: Με Αραούχο στον Βόλο

bet365

Με τον Σέρχιο Αραούχο στην αποστολή της θα ταξιδέψει η ΑΕΚ για τον αγώνα της Κυριακής (24/10, 16:00) στον Βόλο, καθώς ο Αργεντινός επιθετικός συμμετείχε κανονικά στη σημερινή (23/10) τελευταία προπόνηση των «κιτρινόμαυρων». Μέσα και ο Τάνκοβιτς.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο (24/10, 16:00), για την 7η αγωνιστική της Super League Interwetten και ο Αργύρης Γιαννίκης, ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του.

Ο 41χρονος τεχνικός, συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή τον Σέρχιο Αραούχο, καθώς ο 29χρονος Αργεντινός επιθετικός προπονήθηκε κανονικά στην προπόνηση του Σαββάτου (23/10) και έτσι τέθηκε στις υπηρεσίες του Γιαννίκη.

Οπως επίσης στην αποστολή βρίσκεται και ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο πόδι, όπως και ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική, κόντρα στον Ατρόμητο, είχε αποκλειστεί από τις επιλογές του Γιαννίκη.

Από την άλλη εκτός από τον τραυματία Ντάρκο Γέβτιτς, ο οποίος προπονήθηκε ατομικά, ο προπονητής της Ένωσης, δεν συμπεριέλαβε στα πλάνα του, τους Μιχάλη Μπακάκη και Στράτο Σβάρνα, για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Αναλυτικά η αποστολή: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Χατζηεμμανουήλ, Μοχαμάντι, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

αεκ

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα