Παναθηναϊκός: Δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων και 70.000 ευρώ πρόστιμο!

Παναθηναϊκός: Δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων και 70.000 ευρώ πρόστιμο!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων και 70.000 ευρώ πρόστιμο!

bet365

Ο αθλητικός δικαστής της Σούπερ Λιγκ τιμώρησε τον Παναθηναϊκό για το συμβάν με τον Ιωνικό με δύο αγωνιστικές και 70.000 ευρώ πρόστιμο! Χωρίς κόσμο κόντρα σε ΟΦΗ και ΠΑΟΚ, δεδομένη η έφεση από την ΠΑΕ.

Πολύ ακριβά θα πληρώσει ο Παναθηναϊκός την ένταση που δημιουργήθηκε πριν την αναμέτρηση με τον Ιωνικό έξω από την Λεωφόρο. Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, τιμωρεί το Τριφύλλι με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 70.000 ευρώ.

Η έκθεση της αστυνομίας ήταν εκείνη που επιβάρυνε την θέση του Παναθηναϊκού ενώ κατά την διάρκεια της εκδίκασης, το υλικό από τις κάμερες έγειρε την πλάστιγγα προς την τιμωρία του συλλόγου.

Οι πράσινοι θα αναγκαστούν να παίξουν χωρίς τους φιλάθλους τους, στις αναμετρήσεις με ΟΦΗ και ΠΑΟΚ, αν και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η έφεση από την ΠΑΕ.

Αναλυτικά η απόφαση αναφέρει τα εξής:

"Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 23492/21-10-2021 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 22ας-10-2021, ημέρα Παρασκευή, και ώρα 12:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, σε δώδεκα (12) ώρες, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών.": Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ χρηματική ποινή εβδομήντα χιλιάδων (70.000,00) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα