AEK: Έτοιμες και οι κυλιόμενες σκάλες και το ασανσέρ στην Αγία Σοφία - Opap Arena

AEK: Έτοιμες και οι κυλιόμενες σκάλες και το ασανσέρ στην Αγία Σοφία - Opap Arena

Newsroom
AEK: Έτοιμες και οι κυλιόμενες σκάλες και το ασανσέρ στην Αγία Σοφία - Opap Arena

bet365

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε ότι είναι έτοιμες οι κυλιόμενες σκάλες και τα ασανσέρ στην πλευρά της παλιάς Θύρας, στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena».

Το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια βρίσκεται πια στο τελικό του στάδιο και σύντομα αναμένεται να ανοίξει τις «πύλες» του, με την προσμονή να αυξάνεται διαρκώς.

Πρόσφατα, η Ένωση τοποθέτησε τους μύθους της στους πυλώνες της Αγιά Σοφιάς - OPAP Arena. Μετά τους Στέλιο Σεραφείδη και Μίμη Παπαϊωάννου, την θέση του στον έναν πυλώνα πήρε και ο Κώστας Νεστορίδης κι έτσι μένει πλέον η μορφή του Θωμά Μαύρου.

Οι εργασίες όμως συνεχίζονται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου. Η ΠΑΕ ΑΕΚ έδωσε στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από τις κυλιόμενες σκάλες οι οποίες είναι έτοιμες προς χρήση, αλλά και τα ασανσέρ, στην πλευρά της παλιάς Θύρας 3.

«Από τη μία η ιστορία και από την άλλη η υψηλή τεχνολογία! Ετοιμες προς λειτουργία οι κυλιόμενες σκάλες, αλλά και τα ασανσέρ στην πλευρά της παλιάς Θύρας 3, που θα φιλοξενεί στο νέο γήπεδο τις σουίτες τα επίσημα, τις θέσεις του Τύπου, αλλά και όλους τους χώρους των αποδυτηρίων», αναφέρει χαρακτηριστικά σε μήνυμά της η ΑΕΚ.

1

2

3

5

6

7

8

@Photo credits: AEKFC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα