ΟΦΗ: Στο κανονικό πρόγραμμα οι Κοροβέσης και Λυμπεράκης

ΟΦΗ: Στο κανονικό πρόγραμμα οι Κοροβέσης και Λυμπεράκης

Newsroom
ΟΦΗ: Στο κανονικό πρόγραμμα οι Κοροβέσης και Λυμπεράκης

bet365

Με τους Οδυσσέα Λυμπεράκη και Νίκο Κοροβέση να προπονούνται κανονικά, ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΟΦΗ την Τετάρτη (20/10) στο ΒΑΚ.

Παιχνίδι μικρών σχέσεων, τελειώματα φάσεων και τελικό παιχνίδι, περιλάμβανε η πρωινή προπόνηση στον ΟΦΗ ενώ το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο.

Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση του ΟΦΗ σε μέρος της προπόνησης συμμετείχαν οι Πασχάλης Στάικος και Κοσμάς Τσιλιανίδης. Επίσης οι Λυμπεράκης και Κοροβέσης προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Ουές που έχει υποστεί θλάση συνέχισε τη θεραπεία του. Aπό την προπόνηση απουσίασαν οι Ντε Γκουζμάν και Βάτερμαν λόγω ίωσης αλλά και οι Φροίξος Γρίβας και Απόστολος Διαμαντής, οι οποίοι δεν έχουν επιστρέψει ακόμα από τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική ομάδα.

Η προετοιμασία της ομάδας του ΟΦΗ για τον εντός έδρας αγώνα με την Λαμία θα συνεχιστεί με προπόνηση που έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (21/10), στις 11:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα