Αστέρας Τρίπολης: Ελπίδες για Ατιένθα ενόψει Παναθηναϊκού

Αστέρας Τρίπολης: Ελπίδες για Ατιένθα ενόψει Παναθηναϊκού

bet365

Μ' ένα ευχάριστο κι ένα δυσάρεστο νέο ξεκίνησε η σημερινή προπόνηση του Αστέρα. Ο Ατιένθα ξεκίνησε τρέξιμο ενώ επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τον Ενέκο Καπίγια.

Ο Αστέρας Τρίπολης συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του ματς με τον Παναθηναϊκό στην Τρίπολη (23/10, 20.30).

Ο Μίλαν Ράσταβατς ξέρει πλέον ότι δεν θα υπολογίζει στον Ενέκο Καπίγια, του οποίου η μαγνητική επιβεβαίωσε τους φόβους για θλάση στον οπίσθιο μηριαίο. Ετσι, ο Ισπανός, που έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά μετά το χιαστό από συχνούς μικροτραυματισμούς θα χρειαστεί να μείνει εκτός για το επόμενο διάστημα. Το πόσο ακριβώς θα εκτιμάται συνεχώς από το ιατρικό τιμ που σε καμία περίπτωση δεν θέλει να ρισκάρει την υγεία του παίκτη.

Το θετικό ωστόσο είναι πως ο Πίτσου Ατιένθα, ο οποίος λόγω οσφυαλγίας στη μέση δεν αγωνίστηκε στην Ριζούπολη, ξεκίνησε τρέξιμο χωρίς να έχει ενοχλήσεις και αναμένεται την Παρασκευή να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και να προπονηθεί κανονικά, προλαβαίνοντας το ματς κόντρα στους «πράσινους».

Θυμίζουμε, ότι οι κιτρινομπλέ υπολογίζουν πλέον και στον Λέο Τίλικα, ο οποίος προπονείται κανονικά και θα είναι κανονικά στην αποστολή για πρώτη φορά φέτος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα