Μπέος: «Ο Βόλος πρέπει να… ανοίγει τα πόδια;»

Μπέος: «Ο Βόλος πρέπει να… ανοίγει τα πόδια;»

Newsroom
Μπέος: «Ο Βόλος πρέπει να… ανοίγει τα πόδια;»

bet365

Ο πρόεδρος της ομάδας μίλησε για το χθεσινό 4-4 που απέσπασε ο Βόλος στην Τούμπα, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 4-1.

Για το χθεσινό ματς του Βόλου στην Τούμπα όπου η ομάδα του απέσπασε ισοπαλία 4-4 ύστερα από ένα συναρπαστικό ματς, μίλησε ο Αχιλλέας Μπέος στο Metropolis. «Ο ΠΑΟΚ είναι τεράστιος οργανισμός και μια μεγάλη ομάδα. Ανάλογα είναι και οι BIG 4. Ο Βόλος είναι μια νέα ομάδα που παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και προσπαθεί να διεκδικήσει ό,τι δικαιούται. Εχει όνειρο και όπου βγει. Οταν ξυπνήσουμε από αυτό, θα δούμε που θα έχουμε φτάσει», είπε αρχικά ο πρόεδρός του στο Metropolis. Και συνέχισε. «Να απαντήσω σε 5-10 ανεγκέφαλους, όμως. Πρέπει να ανοίγει τα πόδια και να ξεφτιλίζετε; Φταίει ο Βόλος; Εχασε πέναλτι. Έπαιξε ο Βόλος. Το ποδόσφαιρο είναι υγεία και το είδαμε χθες. Μακάρι στο τέλος να στεφθεί πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ, να πετύχει το στόχο του δηλαδή».

Οσο για τα πρώτα λεπτά που η ομάδα του έχανε 4-1 σχολίασε χαρακτηριστικά ότι «ήθελα να φύγω από τα νεύρα στο ημίχρονο. Μέχρι το 21΄ ο Κλέιμαν δεν έχει πιάσει την μπάλα, μετά ο ΠΑΟΚ ήταν πιο αποτελεσματικός στην τελική του προσπάθεια. Εμεινα να το δω. Είδα μια άλλη ομάδα, βγήκε έπαιξε μπάλα και δημιούργησε».


Για την εξέλιξη του πρωταθλήματος σχολίασε ότι «δεν τελειώνει στην 10η αγωνιστική. Ο Ολυμπιακός έκανε δύο γκέλες μέσα στο Φάληρο και ο ΠΑΟΚ το ίδιο. Υπάρχει ανταγωνισμός φέτος».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα