Μαρτίνς: «Όταν νικάς τον ΠΑΣ που έχει κερδίσει Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ έχει σημασία» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: «Όταν νικάς τον ΠΑΣ που έχει κερδίσει Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ έχει σημασία» (vid)

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε στην αξία της κατάκτησης της νίκης του Ολυμπιακού στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Μαρτίνς είπε στη συνέντευξη Τύπου για:

Τη νίκη: Είμαστε ένας από τους υποψηφίους για τον τίτλο και το πρωτάθλημα αυτό έχει αποδείξει από τώρα πως θα είναι δύσκολο και πολύ ανταγωνιστικό. Ο Ολυμπιακός σίγουρα αποκτά πλεονέκτημα με τέτοιες νίκες και ένδειξη πως είναι στους ισχυρούς διεκδικητές του τίτλου. Ωστόσο υπάρχουν άλλες 3 ομάδες που όπως έχουμε δει έως τώρα θα είναι πολύ δυνατές. Σήμερα ήταν η νίκη μας ήταν πολύ σημαντική στην έδρα του ΠΑΣ που είναι μία δύσκολη ομάδα να νικηθεί.

Το 4-4-2: Ξεκινήσαμε με 4-2-3-1. Συνεχίσαμε με 4-3-3 και μετά το αλλάξαμε σε 4-4-2 που είναι το σύστημα που παίζουμε όταν μένουμε πίσω στο σκορ ή όταν πρέπει να σκοράρουμε αφού ο ΠΑΣ μας ισοφάρισε με το πέναλτι. Σήμερα στο α' μέρος δεν μας βγήκε η τακτική και για αυτό έπρεπε να κάνουμε αλλαγές. Την καλύτερη εικόνα μες στο παιχνίδι την είχαμε με το 4-3-3.

Την αξία της νίκης με ΠΑΣ: Ναι είναι σημαντικό να παίρνεις τέτοιες νίκες. Φυσικά έχουμε χάσει βαθμούς στην έδρα μας. Πρέπει να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητά μας. Ωστόσο όταν νικάς ομάδες όπως τον ΠΑΣ που έχει νικήσει τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ και ομάδα τόσο ανταγωνιστική έχει σημασία.

Το τι κρατάει από την εμφάνιση με τον ΠΑΣ: Έγιναν πολλές ευκαιρίες από τις 2 ομάδες. Θυμάμαι 2 του ΠΑΣ όμως θυμάμαι και πολύ καλές ευκαιρίες δικές όπως με τον Σωκράτη, τον Γιώργο και τον Ελ Αραμπί. Στην καλυτερη περίοδο του ΠΑΣ εμείς σκοράραμε και στην καλύτερη περίοδο του Ολυμπιακού ο ΠΑΣ κέρδισε το πέναλτι και σκόραρε με αυτόν τον τρόπο.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα