Ανδρέα έλα στον λαό σου

Ανδρέα έλα στον λαό σου

Ανδρέα έλα στον λαό σου

bet365

Ο Μάκης Παπασημακόπουλος γράφει για τον συνεργάτη του Αργύρη Γιαννίκη στην ΑΕΚ, Ανδρέα Ναούμη.

Και έφτασεν ο Αργύρης ο Γιαννίκης στην ομάδα και γράφθηκαν πολλά. Θα βγάλει, δεν θα βγάλει την σεζόν, ότι είναι promising, ότι ποιος Γιαννίκης, ότι αυτός θα αλλάξει το πρόσωπο της ΑΕΚ, ότι δεν θα δει Πάσχα στον πάγκο, κλασσικά εικονογραφημένα λίγο-πολύ, διότι έτσι πάνε αυτά στα ελληνικά αθλητικά μας μύδια.

Κάποιοι ενθουσιάζουσι, κάποιοι δεν ενθουσιάζουσι. Και αν έμενε εκεί, ίσως και να μην με μαγνήτιζε αυτή η νέα σελίδα της ομάδας που (περίπου) υποστηράω. Θα άφηνα τον Αργύρη να κάνει δουλίτσα, θα έλεγα ένα «μπράβο» αν τα κατάφερνε, ένα «καλά, νταξ, ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος είναι» αν δεν και η ζωή θα συνεχιζόταν.

Όμως, για να χρησιμοποιήσω ένα quote από τον Νονό νούμερο τριο:

Πάνω που νόμιζα το λοιπόν ότι θα παρακολουθήσω το υπόλοιπο της σεζόν με μια σχετική αδιαφορία, έρχεται η είδηση πανδαισία, έρχεται η είδηση τορπίλα, έρχεται η είδηση σουτ από τα 20 μέτρα καρφωτή στο παραθυράκι για να τα τινάξει ΟΥΛΑ στον αγέρα:

Ο Αργύρης Γιαννίκης, νέος προπονητής της ΑΕΚ, αποφάσισε να πάρει στο πλευρό του, με δικά του έξοδα περικαλώ, τον μέγιστο αρχιερέα της ελληνικής διασποράς, τον σπουδαίο κούρο του απόδημου ελληνισμού, τον Αντρέα τον Ναούμη.

Εξηγούμαι. Με τον Αντρέα τον Ναούμη έχω ένα φετίχ. Δεν ξέρω πως αλλιώς να το εκφράσω. Θέλετε το στυλ του, θέλετε το αιώνια χαλαρό του ύφος, θέλετε το μαλλί του που μόνιμα έχει μια εσάνς «it’s alive», θέλετε όλα τα παραπάνω ΜΑΖΙ; Όπως και να το πάρετε, το ξαναλέω για να με ακούσουν και τα πάνω διαζώματα, λατρεύω Αντρέα Ναούμη.

Τώρα θα μου πείτε, καλά ρε μεγάλε, εσένα ΕΙΝΑΙ φετίχ σου, στην ΑΕΚ τι θα κάνει;

Και σας απαντώ: Ποσώς με απασχολεί. Πρώτον τον έφερε ο νέος κόουτς της ομάδος που δεν μπορεί κάτι παραπάνου θα ξέρει από εμένανε. Και από εμάς ούλους. Δεύτερον, τόνε πληρώνει από την τσέπα του όπως ανέφερα και πιο πάνω, οπότε δεν ήρθε να κάνει κάτι με την ΑΕΚ, ήρθε να κάνει κάτι με τον Γιαννίκη. Πώς έχουν οι σταρ του Χόλιγουντ τους προσωπικούς τους σεφ, τους προσωπικούς τους γυμναστές; Ε, ο Αργύρης ο Γιαννίκης θέλει να έχει τον προσωπικό του Ναούμη. ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ.

Κι εγώ, αν είχα τα λεφτά ή/και την ευκαιρία θα ήθελα να έχω τον προσωπικό μου Ναούμη. Να μου λέει ιστορίες από την Γερμανία, από τις περιπλανήσεις σου στα γερμανικά εδάφη και πως αυτές τον οδήγησαν στην απογείωσή του προς το στάτους που απέκτησε, δηλαδή σε αυτό του ΦΑΡΟΥ του ελληνικού πολιτισμού μέσα στην φωλιά της Αγκέλας της Μέρκελ. Να μου λέει απίθανα ευτράπελα από τις περιπέτειές του με γνωστούς και άγνωστους παράγοντες της Μπουντεσλίγκα αλλά και πιο κάτω, από βραδιές στο Λεβερκούζεν, από ξέφρενα Οκτόμπερφεστ με αναπληρωματικούς της Κίκερς Όφενμπαχ, από κομμωτικές κόντρες ίσως με τον Αλέν Σουτέρ, τέτοια τέλος πάντων. Ό,τι ήθελε εκείνος, εγώ δεν θα είχα θέμα.

Οπότε ναι, δηλώνω fully on board για την ΑΕΚ του Αργύρη του Γιαννίκη, ή αν θέλετε, είμαι fully on board με τη ΑΕΚ του Ανδρέα του Ναούμη. Τα ρέστα μου.

Το μόνο στενάχωρο είναι πως υπάρχει ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ λίγο υλικό για τον Ανδρέα τον Ναούμη στο γιουτούμπ, υπάρχει όμως αρκετό υλικό του ΚΩΣΤΑ Ναούμ, που δεν μπορεί κάποια συγγενική σχέση θα υπάρχει.

Ακόμα και αν μην υπάρχει εγώ με ένα τραγούδι του Κώστα Ναούμη θα κλείσω, το αμίμητο Έφυγα Γιατί το Ήθελες, το οποίο αν το καλοσκεφτούμε λειτουργεί και ως αποχαιρετιστήριο μεσάτζιο του Μιλόγεβιτς προς τον Τάηγκερ.

Ή και το αντίθετο.

Αφήστε που έχει εξώφυλλο του περιοδικού Κατερίνα στο βίδεο, οπου εμφανίζεται ο Κώστας ο Ναούμης, ο οποίος μοιράζεται τις ίδιες κομμωτικές ρίζες με τον αγαπημένο μου Ανδρέα. Και αυτό από μόνο του λέει πολλά.

Ανδρέα, γουέλκαμ του ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Μάκης Παπασημακόπουλος
Μάκης Παπασημακόπουλος