Ιωνικός: Μπήκε ο Κάνιας, γεύμα στους παίκτες παρέθεσε ο Τσιριγώτης

Ιωνικός: Μπήκε ο Κάνιας, γεύμα στους παίκτες παρέθεσε ο Τσιριγώτης

Newsroom
Ιωνικός: Μπήκε ο Κάνιας, γεύμα στους παίκτες παρέθεσε ο Τσιριγώτης

bet365

Ο Χοσέ Κάνιας ξεπέρασε τη θλάση και υπολογίζεται ξανά από τον τεχνικό του Ιωνικού, Δημήτρη Σπανό. Γεύμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα παρέθεσε ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Γιάννης Τσιριγώτης.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ιωνικού για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ο Κάνιας ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα και επέστρεψε στη διάθεση του Δημήτρη Σπανού, ο οποίος δούλεψε σε επιθετική τακτική και στατικές φάσεις. Ατομικό και θεραπεία έκανε ο Τσιγκρίνσκι.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, Γιάννης Τσιριγώτης παρέθεσε γεύμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η προετοιμασία του Ιωνικού για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα ολοκληρωθεί με απογευματινή προπόνηση την Παρασκευή στις 17:00 στο γήπεδο της Νεάπολης και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Πριν την έναρξη της αυριανής προπόνησης, το ποδοσφαιρικό τμήμα θα υποβληθεί σε τεστ Covid-19.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα