ΟΦΗ: Οι φορ και οι εξτρέμ παραμένουν χωρίς γκολ

ΟΦΗ: Οι φορ και οι εξτρέμ παραμένουν χωρίς γκολ

Δημήτρης Σαμόλης
ΟΦΗ: Οι φορ και οι εξτρέμ παραμένουν χωρίς γκολ

bet365

Οι επιθετικοί και οι εξτρέμ του ΟΦΗ δεν έχουν καταφέρει να σκοράρουν στη Super League Interwetten μετά την ολοκλήρωση πέντε αγωνιστικών. Το Gazzetta καταγράφει...

Ο ΟΦΗ είναι μία από τις τέσσερις ομάδες της Super League Interwetten η οποία παραμένει χωρίς νίκη με την ολοκλήρωση πέντε αγωνιστικών. Τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα ο απολογισμός για την ομάδα του Ηρακλείου, με πέντε γκολ ενεργητικό και επτά παθητικό.

Από τα πέντε γκολ που έχουν σημειώσει οι Κρητικοί, κανένα δεν έχει επιτευχθεί από επιθετικό ή έστω από εξτρέμ. Τρία έχει σημειώσει ο Χουάν Νέιρα, ο ο οποίος αγωνίζεται στις θέσεις 8-10, ένα ο αμυντικός Πραξιτέλης Βούρος και εσχάτως βρήκε δίχτυα ο Αντίλ Ναμπί, ο οποίος κατά κύριο λόγο είναι δεκάρι.

Το Gazzetta καταγράφει τις επιδόσεις των επιθετικών και των ακραίων επιθετικών του ΟΦΗ ύστερα από πέντε παιχνίδια...

Λουκ Καστάνιος

Ο 29χρονος σέντερ φορ έχει αγωνιστεί σε τρία ματς του ΟΦΗ. Σε αυτά τα 173 λεπτά συμμετοχής συνολικά έχει πραγματοποιήσει μία τελική, αυτή στην πρεμιέρα εναντίον του Άρη, όταν βρέθηκε απέναντι από τον Ντένις, αλλά ο Μπράμπετς πρόλαβε να τον εμποδίσει και το πλασέ του να καταλήξει άουτ. Φτωχή η συγκομιδή του Ολλανδού, ο οποίος στα 12 παιχνίδια που έχει δώσει με τον ΟΦΗ έχει σκοράρει μία φορά.

Φιορίν Ντουρμισάι

Έχει χρησιμοποιηθεί και στις πέντε αναμετρήσεις, με συνολικό χρόνο συμμετοχήε 370 λεπτά. Ο 25χρονος επιθετικός είναι ο μοναδικός που έχει φτάσει πιο κοντά στο γκολ σε σχέση με τους υπόλοιπους. Με εννέα σουτ, εκ των οποίων ένα δοκάρι, εκτός από τη γραμμή κρούσης ο Φιορίν Ντουρμισάι έχει παίξει και στα άκρα. Κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο δεξί φτερό, με τον Αστέρα στο αριστερό.

Μάικ φαν Ντάινεν

Ο Ολλανδός κυνηγός αποκτήθηκε ως επιθετικός, αλλά στα πέντε παιχνίδια που έχει αγωνιστεί, μόνο στα δύο πήρε θέση στη γραμμή κρούσης. Αριστερά με Άρη και ΠΑΟΚ, δεξιά με Αστέρα, μπροστά με ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 30χρονος έχει επιχεηρήσει τέσσερα σουτ όλα κι όλα σε 299 λεπτά. Η καλύτερη στιγμή του ήταν στον αγώνα εναντίον της ΑΕΚ, όταν έβαλε το πόδι στην πορεία της μπάλας και αυτή κατέληξε λίγο άουτ.

Λάζαρος Λάμπρου

Και στα τέσσερα ματς που έχει αγωνιστεί ο Λάζαρος Λάμπρου, έχει πάρει θέση στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής. Στο πέμπτο κόντρα στον ΠΑΟΚ δεν έπαιξε διότι αυτή ήταν η συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες όταν οριστικοποιήθηκε ο δανεισμός. Σε 249 λεπτά ο 24χρονος εξτρέμ έχει επιχειρήσει έξι σουτ, τα μισά εκ των οποίων ήταν καές ευκαιρίες για γκολ. Ήταν αυτός που κέρδισε πέναλτι στο εκτός έδρας 1-1 με τον ΠΑΣ.

Μπρους Καμάου

Μέχρι να προσβληθεί από ίωση και να τεθεί εκτός, ο Αυστραλός πρόλαβε να κάνει τρεις συμμετοχές, να παίξει 185 λεπτά και να δημιουργήσει την ευκαιρία του Καστάνιος στο εκτός έδρας ματς του ΟΦΗ εναντίον του Άρη. Ο 26χρονος έχει αγωνιστεί μόνο ως δεξιός εξτρέμ, αλλά δεν έχει κάνει ούτε μία τελική στην αντίπαλη εστία.

Φροίξος Γρίβας

Ο 21 ετών εξτρέμ του ΟΦΗ έχει κάνει τρεις συμμετοχές. Έπαιξε 25 λεπτά εναντίον της ΑΕΚ, έντεκα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και 28 στο ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ. Το μοναδικό σουτ που εξαπέλυσε ήταν επί του ΠΑΟΚ στο 90'+1', όταν η μπάλα κόντραρε σε τρεις παίκτες των αντιπάλων και κατέληξε κόρνερ. Κόντρα στην ΑΕΚ πήρε θέση στο αριστερό φτερό, ενώ με ΠΑΣ και ΠΑΟΚ στο δεξιό.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα