Μανούσος: «Ο Σιδηρόπουλος μου έδωσε το ακουστικό του VAR» (vid)

Newsroom
Μανούσος: «Ο Σιδηρόπουλος μου έδωσε το ακουστικό του VAR» (vid)

bet365

Ο Γιώργος Μανούσος, μίλησε για τη φετινή πορεία της Λαμίας στο πρωτάθλημα, την προσωπική του επίδοση αλλά και για τη φάση με τον Τάσο Σιδηρόπουλο και την ενδοεπικοινωνία στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Στο ΔΑΚ Λαμίας, πριν ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο μεταξύ της Λαμίας με τον Παναιτωλικό, ο Τάσος Σιδηρόπουλος έδωσε το ακουστικό της ενδοεπικοινωνίας στον Γιώργο Μανούσο.

Ο έμπειρος επιθετικός κλήθηκε να σχολιάσει τη συγκεκριμένη φάση στην εκπομπή «Τρίο Μπελκάντο», ενώ μεταξύ άλλων μίλησε για τη φετινή πορεία της Λαμίας στο πρωτάθλημα.

«Ρώτησα τον Σιδηρόπουλο στο ημίχρονο αν όντως ήμουν πάρα πολύ εκτεθειμένος σε ένα γκολ που έβαλα. Εκείνη την ώρα είχε επικοινωνία με τον VAR και μου είπε "ορίστε, πάρε μίλα εσύ". Το θεωρώ ότι ήταν μια κίνηση, για την οποία δεν χρειάζεται να γίνεται αρνητικός ντόρος, γιατί οι ποδοσφαιριστές με τους διαιτητές δεν έχουν να χωρίσουν κάτι. Βοήθεια θέλουν κι αυτοί από εμάς κι εμείς το ίδιο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα