Πίτι: «Να βοηθήσω να... μεγαλώσει η Λαμία»

Newsroom
Πίτι: «Να βοηθήσω να... μεγαλώσει η Λαμία»

bet365

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας μίλησε για τους στόχους που έχει θέσει στην καινούργια σελίδα της καριέρας του.

Στη Λαμία από νέο «μετερίζι» βρίσκεται πλέον ο Πίτι. Ο Ισπανός που στο παρελθόν φόρεσε με επιτυχία τη φανέλα της ομάδας είναι ο νέος της τεχνικός διευθυντής και μίλησε στο «ΣΤΑΡ Κεντρικής Ελλάδας» για τη σχέση του με τον σύλλογο και τους στόχους που έχει θέση. «Η Λαμία είναι μια ομάδα που αγαπώ και σέβομαι πολύ. Από την στιγμή που ήρθα στην πόλη, ο κόσμος με αγάπησε και θα προσπαθήσω να το ανταποδώσω. Τώρα έχω μια νέα πρόκληση από το πόστο του τεχνικού διευθυντή και μπαίνω σε αυτή την μάχη με μεγάλο ενθουσιασμό, για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να μεγαλώσει κι άλλο. Στόχος μου είναι να βρω καλούς και νέους παίκτες που θέλουν να παίξουν στην Ευρώπη. Θα ψάξουμε νέους ποδοσφαιριστές που θα έχουν ένα πρότζεκτ, το οποίο θα ενσωματωθεί στο δικό μας», σχολίασε αρχικά.

Ο 40χρονος είπε ακόμη πως «να είμαστε μια οικογένεια, όπως την πρώτη σεζόν που ήρθα. Είχαμε μικρό ρόστερ, αλλά ήμασταν οικογένεια. Είμαστε μια μικρή πόλη και δεν μπορούμε να είμαστε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, για αυτό θα πρέπει να είμαστε μονιασμένοι. Να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Η Λαμία είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για εμένα. Ο κόσμος από την πρώτη ημέρα με στήριξε, ακόμα και σημαίες της Ισπανίας είχαν στο γήπεδο. Αγαπώ αυτή την ομάδα και θα προσπαθήσω να την βοηθήσω να μεγαλώσει».

Παράλληλα μίλησε και για τον ισχυρό άνδρα της ομάδας Πανουργιά Παπαϊωάννου. «Εχω πολύ καλή σχέση μαζί του. Με έχει βοηθήσει πολύ. Οπως και εγώ έτσι και εκείνος θέλει να βοηθήσει την ομάδα όσο γίνεται. Είναι από τους λίγους προέδρους που αγαπούν τόσο πολύ την ομάδα τους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα