H ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΟΦΗ (vid)

H ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΟΦΗ (vid)

bet365

O Αντρέ Βιεϊρίνια επιστρέφει στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Οι Φερνάντο Βαρέλα και Τόμας Μουργκ, όπως αναμενόταν αποκλείστηκαν από την αποστολή, αφού δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν, ενώ από το τεχνικό επιτελείο αποφασίστηκε να μείνει στη Θεσσαλονίκη κι ο Λούκας Τέιλορ, για λόγους αποφόρτισης.

Ετσι ο Αντρέ Βιεϊρίνια, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού, επιστρέφει στο αριστερό άκρο της άμυνας, στα δεξιά ξεκινάει ο Ροντρίγκο Σοάρες, με τον Ραβζάν Λουτσέσκου να επιλέγει ένα σχηματισμό παρόμοιο με το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ.

O Αλέξανδρος Πασχαλάκης παραμένει σταθερά κάτω από τα δοκάρια, με κεντρικό δίδυμο στην άμυνα τους Μιχάι και Μιχαηλίδη. Οι Σβαμπ και Κούρτιτς θα είναι οι δύο εσωτερικοί μέσοι, με τον Αουγκούστο λίγο πιο μπροστά τους, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στα δύο άκρα της επίθεσης και ο Κάρολ Σφιντέρσκι στην κορυφή.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα