Ποιος θα προλάβει να φύγει πρώτος

Ποιος θα προλάβει να φύγει πρώτος
Ο Μάκης Παπασημακόπουλος πιάνει τους προπονητές του ελληνικού πρωταθλήματος και βγάζει τα συμπεράσματά του...

το logo της Novibet

Τελικά τα πράγματα στην υπερλίγκα μας, προσπαθούν να επανέλθουν στην κανονική ροή προγράμματος. Διότι ΜΠΟΡΕΙ να αρχίσαμε αργοπορημένα, επιτρέποντας σε διάφορους αλλόθρησκους να χλευάσουν το πρήμιουμ ποδοσφαιρικό προϊόν μας, αλλά όταν έχεις την σωστή συνταγή, το ζεστό φαγητάκι βγαίνει σε ρυθμούς τραμ-τραμ, που έχει πει και μια σπουδαία ψυχή.

Καλά-καλά δεν πιάσαμε Οκτώβρη και όχι μόνο έχουμε απώλειες προπονητών, αλλά με κάποιο μαγικό τρόπο υπάρχουν μουρμούρες για ΟΛΟΥΣ τους προπονητές των ομάδων που θα διεκδικήσουν τον τίτλο.

Μάντζιος και Άρης; Δύσκολα. Γιοβάνοβιτς και ΠΑΟ; Γκρίνια αρκετή, αλλά το παιχνίδι με τον Βόλο ίσως και να του δώσει πόντους. Μαρτίνς και Ολυμπιακός; Ναι, μέχρι κι αυτός έχει ακούσει κουβεντούλες, χάθηκε το Τσαμπιολί, η ομάδα δεν ρολάρει και άλλα τέτοια. Λουτσέσκου και ΠΑΟΚ; Ο κόουτς αποφάσισε να πάει με γερασμένη ομάδα, έπρεπε να πάρουμε τερματοφύλακα, αναμενόμενα. Μιλόγεβιτς και ΑΕΚ; Εκεί να δείτε γλένδια. Άμυνα, κέντρο και επίθεση δεν έχουν γνωριστεί ακόμα, ντρέπονται, ο κόουτς δεν παρεμβαίνει στα ματς και ΠΑΙΖΕΙ να έχει ένα ακόμα ματς να δείξει κάτι.

Μουσικές καρέκλες

Σκεφτείτε όμως να γίνει κανέναν μπραφ θρυλικό και να παίξουνε τίποτα μουσικές προπονητικές καρέκλες ΟΥΛΕΣ οι ομάδες που γλυκοκοιτάζουν το πρωτάθλημα. Να αλλάξει πάγκο ο Μιλόγεβιτς με τον Γιοβάνοβιτς, να πάει ο Μάρτινς στον ΠΑΟΚ, ο Λουτσέτσκου στον Ολυμπιακό (ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ) και ο Μάντζιος οκ, ας μείνει στον Άρη, μέχρι να αρχίσει η μουρμούρα για τον Παράσχο στον Ατρόμητο και αλλάξουν κι αυτοί αναμετάξυ των.

ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ βέβαια, αν κρίνουμε από την αγωνιστική που ολοκληρώθηκε, ο Μιλόγεβιτς είναι αυτός που έχει χαρτάκι προτεραιότητας δια να περάσει πρώτος από το ταμείο. Η ΑΕΚ των 250 μεταγραφών δεν δείχνει να μπορεί να βρει ταυτότητα (ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΕ), ο Λε Ταλέκ, ο αμυντικός χαφ γρανίτης που ήξερε από πριν ο κόουτς, συμπεριφέρεται στο κέντρο του γηπέδου σαν ΑΚΤΣΟΥΑΛ κομμάτι γρανίτη, τα πλάγια μπακ συνεχίζουν να περιμένουν την βοήθεια του κοινού για να απαντήσουν στο ερώτημα «τι είναι το πλάγιο μπακ και τι πρέπει να κάμει εντός γηπέδου», το πείραμα στο κέντρο της άμυνας με τους δύο σένθρε μπακ που ο-ένας-πάνω-στον-άλλονα περνάνε δεν περνάνε τα 3 μέτρα και 15 εκατοστά ΙΣΩΣ και να μην περπατήσει και ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ αυτός ο παλιάνθρωπος ο Ζούμπερ δεν δείχνει να μπορεί να μετατραπεί σε παίκτη FIFA και να περνάει μια ομάδα μονάχος του, μπαίνοντας με την μπάλα μέσα στα δίχτυα.
Πάλι καλά βέβαια που για την ΑΕΚ υπάρχει πάντα ο συμπαθής αγαπούλης Μανώλης Χιμένεθ, που θαρρεί κανείς πως το 2060 θα απολυθεί ο προπονητής της ΑΕΚ και ο Ισπανός χαηλάντερ θα εμφανιστεί από το πουθενά σαν άλλος Σον Κόνερις για να βροντοφωνάξει «ιν δεν εντ, δερ καν μπι όνλι γουαν».

Ίσως για αυτό άλλωστε διακρίνεται μια χαλαρότητα στα μέσα που ραπορτάρουν κιτρινόμαυρα, διότι υπάρχει το σιγουράκι, ακόμα και αν όλα πάνε στην λεκάνη της τουαλέτας. Υπάρχει ρε παιδί μου, ο άνθρωπος του πάνω ή του κάτω ορόφου που μπορεί να σου ποτίσει τα φυτά, τα γατιά, να τσεκάρει ότι δεν έχουν μείνει τίποτα φώτα ανοιχτά διάολε. Ο Μανώλης. Ο Πιουρέσενς της προπονητικής. Τόσο σταθερή αξία στα μέρη μας. Για όσους και όσες ο όρος «Πιουρέσενς» δεν λέει κάτι, θα εξηγήσω άλλη φορά.

Για τους λοιπούς δεν ξέρω, λογικά στον Ολυμπιακό αν γίνει καμιά στραβή θα πεταχτεί κάποιος από την Πορτογαλία, ο Λουις Φρεήρε πως διάολο τόνε λένε εκείνο τον προπονητή της Ρίο Άβε ας πούμε που είναι και νεαρό παιδί. Στον ΠΑΟΚ, θα πάνε πιο δίπλα εκεί που παίζει η ομάδα ΒΟΥ και θα πουν στον Πάμπλο Γκαρσία να ξανάρθει, στον ΠΑΟ ίσως πάνε με Δεύτερα-Τετάρτη-Παρασκευή Δώνη, Τρίτη-Πέμπτη Ουζουνίδη και τα σουκού και οι δύο μαζί και ο Άρης είπαμε. Παράσχος δαγκωτό, σημειώστε το από τώρα, μόλις κόψει το αυγολέμονο στον Ατρόμητο.

Τώρα θα μου πείτε μα καλά ρε συ λεβέντη, εσύ δεν έλεγες πιο πάνου, να κάνουν τράμπες αναμετάξυ των οι πάγκοι; Η απάντηση είναι ΝΑΙ, το είπα όντως, αλλά παραμένει ένα ΣΧΕΤΙΚΑ δύσκολο σενάριο να γίνει, οπότε σας δίνω και εναλλακτικά πραματάκια, κάπως πιο ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ.

Σε κάθε περίπτωση, αφού ξεκίνησε νωρίς το μουρμουλόγιον προπονητικής 2021-2022, γιατί να μη κάνουμε τις προβλέψεις μας;

Επειδή λογιζόμαστε ως ασόβαροι δεν έχουμε δικαίωμα να εκφράσουμε άποψη;

Εδώ έχει δικαίωμα ο Μισελέν να παίζει δεξιός μπακ.

ΠΑΟΥΤΑΣΟ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΛΕΝΤΙΣ Ε ΤΣΕΤΛΕΜΕΝΣ.
ΠΑΟΥΤΑΣΟ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ

* πέφτει μουσική Ρετιρέ*

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Μάκης Παπασημακόπουλος
Μάκης Παπασημακόπουλος