Οι 280 μέρες του Γκάμα και ο Ματέο Γκαρσία

Οι 280 μέρες του Γκάμα και ο Ματέο Γκαρσία

Βασίλης Βλαχόπουλος
Οι 280 μέρες του Γκάμα και ο Ματέο Γκαρσία

bet365

Ο Μπρούνο Γκάμα βρήκε… γκολ έπειτα από τον Δεκέμβριο του 2020 και ο Ματέο Γκαρσία μετά από εκείνο το υπέροχο τέρμα που είχε σημειώσει με τον Παναθηναϊκό στα περσινά Playoffs.

Για την κλάση αλλά και την επιθετικότητα που διακρίνει τον Μπρούνο Γκάμα, αυτές οι 280 ημέρες που μεσολάβησαν έως ότου βρει ξανά δίχτυα στο πλαίσιο της Interwetten Superleague, αποτελούν αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Πορτογάλος είχε ευστοχήσει σε πέναλτι στο παραδοσιακό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στις 13 Δεκεμβρίου και στη νίκη της ομάδας του στο «Κλ. Βικελίδης». Εκ τότε μάταια το προσπαθούσε, για να φτάσουμε στο 60ο λεπτό της νίκης επί του Ατρόμητου με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι όπου είχε σύμμαχο και την τύχη.

Τη δική του κακοδαιμονία ξόρκισε και ο Ματέο Γκαρσία. Ο Αργεντίνος είχε «υπογράψει» τη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο στα περσινά Playoffs για να φτάσουμε στο σημερινό (27/9) τρίτο γκολ όπου η κούρσα των 40 μέτρων που διένυσε έως ότου εκτελέσει, μάλλον ήταν κάτι σπουδαιότερο σε σχέση με το τελείωμα των φάσεων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα