ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ: Με πέναλτι μέσω VAR ο Νέιρα έκανε το 0-1 και το αφιέρωσε στην Κρήτη (vids)

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ: Με πέναλτι μέσω VAR ο Νέιρα έκανε το 0-1 και το αφιέρωσε στην Κρήτη (vids)

bet365

Με την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου στους «Ζωσιμάδες» ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Σκόρερ ο Νέιρα που ευστόχησε στο πέναλτι το οποίο οι Κρητικοί κέρδισαν μετά από εξέταση του VAR. Ο Αργεντινός αφιέρωσε το γκολ του σε όλο το νησί που «δοκιμάζεται» από τον καταστροφικό σεισμό.

Ιδανικά μπήκε στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί κατάφεραν να προηγηθούν στο 12' με εκτέλεση πέναλτι του Νέιρα. Ένα πέναλτι που είχε κερδίσει ο Λάμπρου μετά την ανατροπή του από τον Εραμούσπε. Η ανατροπή έγινε στο 9' και η εκτέλεση 3 λεπτά αργότερα και αφού πρώτα υπήρξε εξέταση του VAR. O Αγγελάκης είδε και μόνος του πως υπήρξε ανατροπή, έδωσε την εσχάτη των ποινών και ο Νέιρα σκόραρε και στην συνέχεια έδειξε και την Κρήτη που έχει στο πίσω μέρος η φανέλα του ΟΦΗ. Ένα μήνυμα στους ανθρώπους του νησιού που δοκιμάζονται τις τελευταίες ώρες μετά τον καταστροφικό σεισμό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα