Γρηγορίου: «Στα τέσσερα πρώτα ματς δεν έχουμε τύχη»

Newsroom
Γρηγορίου: «Στα τέσσερα πρώτα ματς δεν έχουμε τύχη»

bet365

Ο κόουτς της Λαμίας σχολίασε πως σύντομα η ομάδα του θα πάρει στο γήπεδο αυτό που αξίζει.

Χωρίς νίκη στη σεζόν παραμένει η Λαμία μετά και το σημερινό (26/9) 2-2 με τον Παναιτωλικό. Ομως ο Μιχάλης Γρηγορίου τόνισε στην Cosmote TV πως σύντομα θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα, ενώ στάθηκε στο ότι η ομάδα ταλαιπωρείται από πολλές απουσίες. «Οταν φτάνεις στο 89' και είσαι μπροστά στο σκορ, εκτός από συγκέντρωση και όλα τα άλλα, χρειάζεσαι και τύχη. Στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια του πρωταθλήματος η τύχη δεν ήταν μαζί μας. Με αλχημείες, γιατί είχαμε 18 παίκτες, αναγκαστήκαμε να χρησιμοποιήσουμε παίκτες σε άλλες θέσεις, δεν μπορέσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και ελπίζουμε όταν επιστρέψουν οι τραυματίες να είμαστε όπως θέλουμε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος», σχολίασε αρχικά.

Και συνέχισε. «Η εμπειρία μας έχει διδάξει ότι στο τέλος παίρνεις αυτό που αξίζεις με διάφορες διακυμάνσεις στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Πρέπει να τα έχουμε καλά με τους εαυτούς μας και να δίνουμε το καλύτερο δυνατό. Τότε στο τέλος θα πάρεις αυτό που σου αναλογεί».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα