Αγωνία για Βέλεθ δεν υπάρχει ανησυχία για Βιτάλ

Αγωνία για Βέλεθ δεν υπάρχει ανησυχία για Βιτάλ

Νίκος Αθανασίου
Αγωνία για Βέλεθ δεν υπάρχει ανησυχία για Βιτάλ

bet365

Την Τρίτη θα μάθουν στον Παναθηναϊκό το αν το πρόβλημα του Φραν Βέλεθ στον δικέφαλο είναι σημαντικό, καθώς ο Ισπανός αμυντικός θα υποβληθεί σε μαγνητική. Μαγνητική και για Βιτάλ χωρίς να υπάρχει ανησυχία.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 5-1 του Βόλου πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση. Τα χαμόγελα για την εμφάνιση αυτή διαδέχθηκε η αγωνία για την κατάσταση του Φραν Βέλεθ. Ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού αποχώρησε στο 76' με τον Ζβόνιμιρ Σάρλια να τον αντικαθιστά, λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο.

Το πόσο σοβαρές είναι αυτές οι ενοχλήσεις θα φανεί την Τρίτη όταν και ο Ισπανός θα υποβληθεί σε μαγνητική. Και θα υποβληθεί την Τρίτη και όχι αύριο γιατί στο «τριφύλλι» όπως ενημέρωσαν αφήνουν το πόδι του παίκτη μια μέρα να «ηρεμήσει» και φυσικά η αγωνία υπάρχει γιατί ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης. Μαγνητική θα κάνει αύριο και ο Βιτάλ που έχει ένα χτύπημα στον ώμο αλλά φαίνεται ήδη λιγότερο σοβαρό. Όσον αφορά τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, έχει ένα αιμάτωμα στο γόνατο χωρίς να είναι κάτι σοβαρό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα