Αγκιμπού Καμαρά: «Ξέρω πόσο σημαντικά είναι τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό» (vid)

Newsroom
Αγκιμπού Καμαρά: «Ξέρω πόσο σημαντικά είναι τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό» (vid)

bet365

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού τοποθετήθηκε και για τον Παναθηναϊκό αλλά και για τον Μαντί Καμαρά.

Ο Αγκιμπού Καμαρά είπε μεταξύ άλλων στη NOVA για:

Την πίεση στα πρώτα λεπτά: Νομίζω ότι ήταν καθοριστική. Ο προπονητής μάς είπε να είμαστε ήρεμοι. Είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, είχαμε πολύ καλή αρχή και μετά από 10 λεπτά είχαμε ήδη τις αντιδράσεις που έπρεπε.

Το γκολ του και αν περίμενε το λάθος του γκολκίπερ: Από τη στιγμή που είδα την μπάλα αποφάσισα να σουτάρω και όχι να σεντράρω. Έγινε το γκολ και είμαι πολύ χαρούμενος.

Τον λόγο για τον οποίον έχει κερδίσει φανέλα βασικού: Αυτό που αρέσει στον προπονητή είναι ότι θα σεβαστώ τις οδηγίες και τις συμβουλές του. Κάνω πράξη αυτές τις οδηγίες.

Την εικόνα του και τα ματς με Παναθηναϊκό: Ο προπονητής ξέρει πως είμαι ένας παίκτης που θα τον σεβαστεί και θα προσπαθήσω να κάνω πράξη ότι μου ζητά. Ξέρω το πόσο σημαντικά είναι τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκού. Έχουμε αρχίσει να προετοιμαζόμαστε πνευματικά και σωματικά για αυτό.

Το εάν έχει όνειρο να πάρει μεγάλη μεταγραφή όπως ο Τσιμίκας: Δεν ξέρω που έχουν πάει οι παίκτες που ήταν εδώ. Εγώ είμαι επικεντρωμένος εδώ στον Ολυμπιακό.

Το τι του αρέσει στην Ελλάδα και το τι όχι: Μου αρέσουν όλα. Νιώθω πολύ καλά. Δεν υπάρχει κάτι που να μην πηγαίνει καλά. Όλοι μου συμπεριφέρονται σαν να είναι το παιδί τους.

Το ποιος τον προστατεύει πιο πολύ και τον Μαντί Καμαρά: Ναι. Όλοι με προστατεύουν και με προσέχουν. Όλοι με έχουν προστατευόμενό τους. Ο Μαντί είναι αδερφός μου. Ανταλλάζουμε συμβουλές και ιδέες.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα