Πολλές απουσίες για τη Λαμία, «πρώτη» Αραμπούλι

Newsroom
Πολλές απουσίες για τη Λαμία, «πρώτη» Αραμπούλι

bet365

Στο ΔΑΚ δεν υπολογίζουν στους Σκόνδρα, Ελευθεριάδη, Γκέντσογλου, Τζανδάρη, Τζανετόπουλο, Μπεχαράνο και κόντρα στον Παναιτωλικό αναμένονται «πειράματα».

Με πολλές απουσίες θα υποδεχθεί αύριο (26/9) η Λαμία τον Παναιτωλικό, καθώς για διάφορους λόγους δεν υπολογίζονται οι Σκόνδρας, Ελευθεριάδης, Γκέντσογλου, Τζανδάρης, Τζανετόπουλος, ενώ νοκ άουτ παραμένει και ο Μπεχαράνο.

Αυτόματα το πρόβλημα στην ανασταλτική της λειτουργία, κυρίως στον άξονα μεγιστοποιείται και αν θελήσουμε να «αποκωδικοποιήσουμε» την κατάσταση για τους γηπεδούχους θα δούμε τα εξής.

Α) Στα «6αρο-8άρια» απουσιάζουν οι Τζανδάρης, Γκέντσογλου, Μπεχαράνο. Υπό φυσιολογικές συνθήκες οι 2 εκ των 3 θα ήταν βασικοί.

Β) Πλέον κατά πάσα πιθανότητα εκεί, στο «8», θα δούμε τον Νούνιες που ουσιαστικά είναι «10άρι» και μπροστά του θα βρίσκεται ο Τιρόνε, όπως συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο του Βόλου και κόντρα στον Ολυμπιακό.

Γ) Ως παρτενέρ του φαβορί δείχνει ο Βύντρα και αυτόματα θα ξεκινήσει ένα ντόμινο.

Δ) Θεωρητικά ο πολύπειρος αμυντικός μπορεί να καλύψει και το κενό των Σκόνδρα, Τζανετόπουλου στο δεξί άκρο και το κέντρο της άμυνας αντίστοιχα (στο ΟΑΚΑ την περασμένη εβδομάδα ήταν δεξιός μπακ), όμως στο «6» προβάλει «μεγαλύτερη ανάγκη».

Ε) Ετσι ως αντί-Σκόνδρας κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει ο Προβυδάκης, ενώ ο «νέος» Γκόλεμιτς ή ο Μαζουλουξής θα είναι ο παρτενέρ του Αντέτζο στα στόπερ.

Τα παραπάνω αποτυπώνουν ανάγλυφα το μέγεθος των «πονοκεφάλων» που ταλαιπωρούν τον Μιχάλη Γρηγορίου, ο οποίος δεν θα έχει και τον εξτρέμ Ελευθεριάδη που επίσης λογίζεται για «ενδεκαδάτος».

Το μόνο θετικό για τον 47χρονο κόουτς είναι πως έχει για πρώτη φορά στην αποστολή τον Αραμπούλι και ο Γεωργιανός φορ που επέστρεψε πρόσφατα στη Λαμία ενδέχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Η αποστολή του είναι η εξής: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Βύντρα, Γκόλεμιτς, Μαζουλουξής, Νούνιες, Τιρόνε, Μαργαρίτης, Τρούμπουλος, Αραμπούλι, Μανούσος, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Ρόμανιτς, Τσούκαλος, Μανουσάκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα