Τέλος ο Λόπεθ από τον Ατρόμητο

Τέλος ο Λόπεθ από τον Ατρόμητο

Μάκης Σταθάτος
Τέλος ο Λόπεθ από τον Ατρόμητο

bet365

Με μια λιτή ανακοίνωση ο Ατρόμητος ενημέρωσε για τη λύση της συνεργασίας του με τον Άνχελ Λόπεθ. Προ των πυλών ο Γιώργος Παράσχος.

Παρελθόν και τυπικά από τον Ατρόμητο αποτελεί ο Άνχελ Λόπεθ, λίγες ώρες μετά την βαριά ήττα από τον Βόλο με σκορ 3-0.

Το κλίμα ήταν βαρύ για τον Ισπανό τεχνικό λόγω της κακής αγωνιστικής εικόνας της ομάδας και των αρνητικών αποτελεσμάτων της. Μετά την χθεσινή ήττα στον Βόλο, ήταν δεδομένο ότι ο Λόπεθ θα απομακρυνόταν από τον πάγκο των Περιστεριωτών. Το απόγευμα της Παρασκευής ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Ισπανό προπονητή, Άνχελ Λόπεθ και τους συνεργάτες του, Ντάνι Βιθιόσο και Χούλιο Πανιέγο Ντίαθ. Η ομάδα τους εύχεται καλή συνέχεια στην πορεία της καριέρας τους».

Επικρατέστερος για να αναλάβει τα ηνία του Ατρομήτου είναι ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος είχε βρεθεί στην τεχνική ηγεσία των Περιστεριωτών από το 2005 έως το 2007, αλλά και τη σεζόν 2013-2014.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα