Σπανός: «Αλληλοεξουδετερώθηκαν οι δύο ομάδες, δεν είμαι ευχαριστημένος» (vid)

Newsroom
Σπανός: «Αλληλοεξουδετερώθηκαν οι δύο ομάδες, δεν είμαι ευχαριστημένος» (vid)

bet365

Για παιχνίδι στο οποίο οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν έκανε λόγο ο τεχνικός του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός, μιλώντας για το 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νεάπολη.

Αναλυτικά ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στην κάμερα της Cosmote ανέφερε τα εξής: «Οι δύο ομάδες ίσως και να αλληλοεξουδετερώθηκαν. Νομίζω είχαμε την κατοχή, οι ευκαιρίες μοιρασμένες. Δεν είμαι ευχαριστημένος. Θα έπρεπε να είμαστε πιο πιεστικοί, πιο καλοί στο να δημιουργήσουμε, πιο καλοί στο να βάλουμε την μπάλα στην αντίπαλη εστία. Δεν το κάναμε. Παρ’ όλα αυτά το βασικό μετά το 80-85 όταν παίζεις με ομάδα όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα που είναι εξαιρετικός στις αντεπιθέσεις, είναι όταν ένα ματς δεν το κερδίζεις να μην το χάσεις.

Έχουμε το ίδιο σκεπτικό σαν ομάδα. Είναι ομάδες που θα παλέψουν για συγκεκριμένα πράγματα, έπρεπε να είμαστε καλύτεροι κι εμείς κι ο αντίπαλος. Όλοι λένε καλός ο βαθμός, εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος ήθελα τη νίκη. Δεν την πήραμε αλλά δεν μπορώ να αδικήσω την προσπάθεια των παιδιών».

Για το αν περίμενε να είναι στους 4 βαθμούς ο Ιωνικός και να είναι δυσαρεστημένος: «Ο Ιωνικός είναι μια ομάδα που οι άνθρωποι που ηγούνται έχουν επενδύσει αρκετά. Έχουμε πάρει πολύ καλούς παίκτες. Έχουμε έμπειρα παιδιά που ξέρουν την κατηγορία. Γιατί να μην πάμε ένα σκαλοπάτι παραπάνω; Όλα μέσα στο γήπεδο. Θα ήθελα να είχαμε 6 βαθμούς, αφού νικήσαμε τον Άρη έπρεπε να το κάνουμε και σήμερα».

Για τον Μάναλη και αν άργησε να τον βάλει στον αγώνα: «Τον πιστεύουμε πολύ τον Γιώργο (Μάναλη), ίσως έπρεπε να τον βάλουμε νωρίτερα. Την επιλογή την κάνεις, αν βγει βγήκε. Σήμερα δε βγήκε σε μας».

Για το ότι χάθηκε βασικός παίκτης πριν την έναρξη του ματς:: «Έχουμε συνηθίσει να ζούμε με τη δυσκολία. Αν ο Ιωνικός ως όνομα δεν αντιμετωπίσει τις δυσκολίες, δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Αν μείνουμε στο ποιοι δεν παίζουν κι έχουμε καταστραφεί, θα καταστραφούμε σίγουρα. Κάνουμε την προσπάθειά μας, δεν μπορώ να έχω παράπονο ήταν όλα πολύ καλά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα