«Εκπληξη» με Βέρχουλστ στον Απόλλωνα Σμύρνης

Newsroom
«Εκπληξη» με Βέρχουλστ στον Απόλλωνα Σμύρνης

bet365

Ο Βέλγος γκολκίπερ έμεινε εκτός αποστολής του αγώνα με τον Ολυμπιακό και ο Κότσαρης θα ντεμπουτάρει για φέτος κάτω από τα γκολπόστ της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Με τον Κότσαρη κάτω από τα γκολπόστ θα παίξει αύριο (22/9) ο Απόλλων Σμύρνης στο Φάληρο, καθώς υπήρξε «έκπληξη» και ο Βέρχουλστ δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» (αντιμετωπίζει και ένα μικροπρόβλημα). Αυτό σημαίνει πως ο 25χρονος γκολκίπερ θα ντεμπουτάρει για την τρέχουσα σεζόν, ενώ ο Γιάννης Πετράκης άφησε εκτός και τον Μαρτίνες.

Παράλληλα ο Φατιόν δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και επίσης δεν υπολογίζεται.

Η αποστολή της ομάδας είναι η εξής: Κότσαρης, Κυρίτσης, Βιτλής, Τουτουαρίμα, Μπαξεβανίδης, Ντεντάκης, Λισγάρας, Άλβες, Ντομίνγκες, Κάστρο, Σλίβκα, Κραγιόπουλος, Ματέι, Παπαγεωργίου, Σαλί, Φαν Λα Πάρα, Παμλίδης, Τσιλούλης, Ντάουντα, Ιωαννίδης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα