Τα φαλτσοσφυρίγματα Κουμπαράκη-Φωτιά και η προειδοποίηση του ΠΑΟΚ

Σταύρος Σουντουλίδης
Τα φαλτσοσφυρίγματα Κουμπαράκη-Φωτιά και η προειδοποίηση του ΠΑΟΚ

bet365

Οι «ασπρόμαυροι» δεν είδαν «με καλό μάτι» τον ορισμό του Στέφανου Κουμπαράκη και του Βασίλη Φωτιά (VAR) στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό για την 3η αγωνιστική της Superleague – Interwetten.

Η ΚΕΔ και ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ έκαναν το «θαύμα» τους με τον συγκεκριμένο ορισμό που δεν ήχησε καλά στα αυτιά των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, μάλιστα οι «ασπρόμαυροι» ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό, αλλά και του ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΚ στην Τούμπα, φρόντισαν να φτάσει το «μήνυμά» τους μέχρι τα υψηλά «πατώματα» της ΚΕΔ, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να ανεχθούν καμία «περίεργη συμπεριφορά» από το συγκεκριμένο δίδυμο των διαιτητών της αυριανής αναμέτρησης στο Αγρίνιο.

Δίδυμο… φωτιά

Το δίδυμο Κουμπαράκη-Φωτιά έχει δώσει αρκετές αφορμές στο παρελθόν, όπως λένε στη Μικράς Ασίας, έχοντας μάλιστα απασχολήσει από την περσινή σεζόν όταν κατά σύμπτωση ήταν και πάλι (σε αντίστροφους ρόλους) οι δύο τους στον αγώνα ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης (2-0) όταν ο «Δικέφαλος» αγωνίστηκε από το 38ο λεπτό με παίκτη λιγότερο εξαιτίας της αποβολής του Ομάρ Ελ Καντουρί. Ο Στέφανος Κουμπαράκης που σ’ εκείνο το ματς ήταν VAR, ενώ έστειλε τον Φωτιά να ξαναδεί την φάση που αποβλήθηκε ο Καντουρί δεν έκανε το αντίστοιχο με τον Τασουλή που κλώτσησε τον Ζίβκοβιτς.

koubarakis01

Στο ΟΦΗ-ΠΑΟΚ (2-2) τον Ιούλιο του 2020 ο Κουμπαράκης απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και όχι με απευθείας κόκκινη τον Κουτρουμπή, που ανέτρεψε τον Σφιντέρσκι ο οποίος βρισκόταν σε εμφανή για γκολ, παρότι το VAR τον έστειλε να ξαναδεί την φάση επέμεινε στην αρχική του απόφαση, ενώ στην ίδια αναμέτρηση, απέβαλε λανθασμένα με δεύτερη κίτρινη τον Εσίτι, σε μαρκάρισμα που ο παίκτης δεν έκανε ούτε φάουλ!

Ποιος ξεχνάει την ανατροπή Μπαράλες...

Στην Τούμπα δεν στέκονται μόνο στις διαιτησίες του συγκεκριμένου ρέφερι που έχει αναλάβει εργολαβικά τα παιχνίδια του «Δικεφάλου» και είναι ο ρέφερι που στο περσινό Λαμία-ΠΑΟΚ, δεν είδε (στο VAR) το πέναλτι σε βάρος του Ινγκασον από τον γκολκίπερ της Λαμίας, Επασί.

lamia

Ο συγκεκριμένος διαιτητής που ξεκίνησε από τη Θράκη, αλλά πλέον έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην γενέτειρα του Ερμούπολη στην Σύρο και πήρε μεταγραφή για την ΕΠΣ Κυκλάδων, ήταν αυτός που στο Ολυμπιακός – Αστέρας 1-0 στην πρεμιέρα της σεζόν 2019-20 δεν έδωσε καθαρό πέναλτι στους Αρκάδες για παρατεταμένο τράβηγμα πάνω στον Μπαράλες. Τότε, όχι μόνο δεν είδε την εντός περιοχής ανατροπή στην κανονική ροή του αγώνα, αν και ήταν εντός του οπτικού πεδίου του, αλλά δεν εντόπισε ούτε βλέποντας τη φάση στο VAR και για την οποία είχε παραπεμφθεί για αλλοίωση αποτελέσματος.

asteras

Δεν είδε καμία ανατροπή στο Ολυμπιακός-ΟΦΗ

Για χάρη των «ερυθρόλευκων» απέβαλε με ανύπαρκτη δεύτερη τον Χαντάκια και κατακύρωσε το δεύτερο γκολ τους από θέση οφσάιντ στο περσινό Ολυμπιακός-Παναιτωλικός (2-1), ενώ νωρίτερα στο Ολυμπιακός-ΟΦΗ (2-1) ως επικεφαλής του VAR δεν είδε (ούτε ο διαιτητής Γιάννης Παπαδόπουλος σε real time) την ανατροπή του Φιγκεϊρέδο από τον Σεμέδο μολονότι τουλάχιστον σε δύο τηλεοπτικά ριπλέι φάνηκε η ανατροπή του επιθετικού του ΟΦΗ.

ofi

Και για τον Βασίλη Φωτιά, που αύριο θα είναι στο VAR, έχουν στην Τούμπα μαζεμένα «ράμματα για τη γούνα του», καθώς στο περσινό Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (1-0) για τα playoffs αρνήθηκε δύο φορές να δώσει πέναλτι υπέρ του «Δικεφάλου», η πρώτη σε καθαρό πάτημα εντός περιοχής του Παπασταθόπουλου πάνω στον Ουάρντα, αν και βρισκόταν μπροστά στην φάση, η δεύτερη όταν ο Σα έπεσε πάνω στον Τζόλη και τον γκρέμισε. Στο ίδιο ματς, όπου δεν είχε την παραμικρή βαθμολογική σημασία, ο διαιτητής από την Πέλλα εξάντλησε την αυστηρότητά του δείχνοντας κάρτα στον Ουάρντα, ενώ ξέχασε να βγάλει κίτρινη στον Χολέμπας για πάτημα στον Τζόλη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα