Βιεϊρίνια: «Δεν περίμενα να φτάσω στα 250 ματς» (vid)

Βιεϊρίνια: «Δεν περίμενα να φτάσω στα 250 ματς» (vid)

Newsroom
Βιεϊρίνια: «Δεν περίμενα να φτάσω στα 250 ματς» (vid)

bet365

Για το σπουδαίο ρεκόρ των 250 συμμετοχών με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, μίλησε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, αλλά και για τη σημασία της νίκης, επί του Αστέρα Τρίπολης με 1-0.

Με τους τρεις βαθμούς κατάφερε να φύγει από την έδρα της Τρίπολης, ο ΠΑΟΚ, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Μάλιστα, ο 35χρονος άσος έγραψε ιστορία, καθώς συμπλήρωσε 250 συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας.

Μιλώντας στην κάμερα του «PAOKTV», ο Πορτογάλος αρχηγός των «ασπρόμαυρων» αναφέρθηκε για τη σημασία αυτής της νίκης, τη δική του παρουσία αλλά και για το σπουδαίο ρεκόρ συμμετοχών.

Για τη νίκη στην Τρίπολη:

«Το ξέραμε ότι εδώ θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως αποδείχθηκε στο 90λεπτο. Είχαμε τις ευκαιρίες μας και με τη μία, με το πέναλτι πετύχαμε το γκολ. Είμαστε χαρούμενοι γιατί πήραμε τους 3 βαθμούς. Το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι οι 3 βαθμοί, για να μη μείνουμε πίσω στη βαθμολογία, αλλά έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε ακόμα».

Για τον τραυματισμό του:

«Πονάει αρκετά, γι’ αυτό προσπάθησα να δοκιμάσω στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν μπορούσα. Μακάρι να μην είναι κάτι σοβαρό, για να μπορώ να είμαι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι».

Για τις 250 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ:

«Στην αρχή δεν το περίμενα αυτό, γιατί όλοι ξέρουν ότι την πρώτη μου χρονιά ήμουν δανεικός, αλλά είναι ένα πολύ ωραίο και όμορφο ταξίδι με αυτή την ομάδα. Είμαι περήφανος και χαρούμενος που έχω αυτά τα νούμερα και μακάρι να έρθουν κι άλλα με αυτή τη φανέλα. Δεν υπολογίζω το που θα φτάσω. Όπως έχω πει, τη στιγμή που δε θα μπορώ να βοηθάω την ομάδα, θα σταματήσω. Αυτή τη στιγμή νιώθω καλά, νιώθω ότι μπορώ να βοηθήσω και αν με θέλουν, θα είμαι εδώ».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα