ΟΦΗ: Δωρεάν εισιτήριο με Αστέρα σε όσους δώσουν αίμα

ΟΦΗ: Δωρεάν εισιτήριο με Αστέρα σε όσους δώσουν αίμα

Newsroom
ΟΦΗ: Δωρεάν εισιτήριο με Αστέρα σε όσους δώσουν αίμα

bet365

Ο Γιώργος Σαμαράς έκανε γνωστό ότι όποιος δώσει αίμα στην εθελοντική αιμοδοσία του ΟΦΗ, θα πάρει δωρεάν εισιτήριο για να παρακολουθήσει τον αγώνα με τον Αστέρα.

Ο Γιώργος Σαμαράς μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μαζί με το μέλος του σωματείου "Η Παρέα της Αγάπης, κα. Ακριβή Παπαδάκη, για τις δράσεις του ΟΦΗ που αφορούν στην ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου (δράσεις που γίνονται τον μήνα Σεπτέμβριο).

Ο αντιπρόεδρος της ομάδας του Ηρακλείου ανακοίνωσε, πριν από το ματς εναντίον της ΑΕΚ, ότι την Τετάρτη (22/9) οποίος δώσει αίμα στην εθελοντική αιμοδοσία (Θύρα 8, από 13:30 - 16:00), θα πάρει δωρεάν εισιτήριο για να παρακολουθήσει τον αγώνα με τον Αστέρα την ίδια μέρα.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα