Κύριοι, σας περιμένουν πώς και πώς...

Newsroom
Κύριοι, σας περιμένουν πώς και πώς...

bet365

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος υπήρξαν περιπτώσεις καλοκαιρινών μεταγραφών στις πλην «Big-5» ομάδες που ποντάρουν πολλά πάνω τους αλλά έπαιξαν λίγο ή και καθόλου, όμως πλέον μετρούν αντίστροφα για την παρουσία τους στο αρχικό τους σχήμα.

Στο παρελθόν ανήκει πλέον η 1η αγωνιστική της Super League Interwetten και σταδιακά μπαίνουμε σε ρυθμούς πρωταθλήματος. Βέβαια ακόμη είναι πάρα πολύ νωρίς για να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα γύρω από τις ομάδες, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως αρκετές καλοκαιρινές προσθήκες παικτών που επί χάρτου θα κληθούν τη νέα χρονιά να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, αγωνίστηκαν λίγο ή και καθόλου στην πρεμιέρα, για διαφορετικούς βέβαια λόγους.

Το σχετικό «φαινόμενο» είναι άκρως κομβικό για τους πλην «Big-5» αφού δεν διαθέτουν, εύλογα, μεγάλο «βάθος» και ας δούμε τις πλέον χαρακτηριστικές περιπτώσεις.

Κοινώς, σε απλά ελληνικά, κύριοι... σας περιμένουμε να μπείτε μέσα και να καταθέσετε στο γήπεδο τα διαπιστευτήριά σας.

Ντέιμπι Φλόρες (Παναιτωλικός)

Ντέιμπι Φλόρες (Παναιτωλικός)

Ρούντι Ζεστέντ (Παναιτωλικός)

Ρούντι Ζεστέντ (Παναιτωλικός)

Ραζίβ Φαν λα Πάρα (Απόλλων Σμύρνης)

Ραζίβ Φαν λα Πάρα (Απόλλων Σμύρνης)

Μπρούνο Αλβες (Απόλλων Σμύρνης)

Μπρούνο Αλβες (Απόλλων Σμύρνης)

Φιορίν Ντουρμισάι (ΟΦΗ)

 Φιορίν Ντουρμισάι (ΟΦΗ)

Λάζαρος Λάμπρου (ΟΦΗ)

 Λάζαρος Λάμπρου (ΟΦΗ)

Σρέντιαν Σπιριντόνοβιτς (Ατρόμητος)

 Σρέντιαν Σπιριντόνοβιτς (Ατρόμητος)

Χοσέ Κάνιας (Ιωνικός)

Χοσέ Κάνιας (Ιωνικός)

Κέβιν Σόνι (Αστέρας Τρίπολης)

Κέβιν Σόνι (Αστέρας Τρίπολης)

Ο 25χρονος χαφ των «κυανοκίτρινων» έλειψε από την πρεμιέρα με τον Αστέρα Τρίπολης λόγω υποχρεώσεών του με την Εθνική Ονδούρας, καθώς επέστρεψε στην Ελλάδα λίγες ώρες πριν το ματς. Ο διεθνής κεντρικός μέσος έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στα φιλικά του καλοκαιριού και στο Αγρίνιο ποντάρουν πολλά πάνω του.

Ηταν από τις τελευταίες χρονικά καλοκαιρινές προσθήκες των «κυανοκίτρινων» και μέχρι στιγμής τον έχουμε δει μόνο για ένα ημίχρονο στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό Β'. Ο 33χρονος φορ με «πλούσια» θητεία στην Premier League μετρά αντίστροφα για το επίσημο ντεμπούτο του και να «ηγηθεί» της γραμμής κρούσης των «κυανοκίτρινων».

Με πλούσια θητεία στα αγγλικά γήπεδα, ο 30χρονος ακραίος αποκτήθηκε από τον Απόλλωνα Σμύρνης στην έξτρα μεταγραφική περίοδο των ελευθέρων. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός αναμένεται να «ανεβάσει» τη γραμμή κρούσης της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και στην πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό τον είδαμε για «σκάρτη» μισή ώρα.

Ηταν ένα από τα μεγάλα καλοκαιρινά «μπαμ» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο διεθνής Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός επέστρεψε στα ελληνικά γήπεδα και με την αξία του, αλλά και φυσικά την εμπειρία του, θα δώσει άλλον αέρα στα «μετόπισθεν» της «Ελαφράς Ταξιαρχίας». Στη Λεωφόρο ήταν στον πάγκο και όλα δείχνουν πως σύντομα θα τον δούμε εν δράση.

Ηταν 26 Αυγούστου όταν οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του 25χρονου στράικερ. Παρόλα αυτά έπαιξε για περίπου 30 λεπτά στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και μπήκε σε... ομιλίτικους ρυθμούς Ο χρόνος είναι «σύμμαχός» του, για τον παίκτη που δείχνει πως θα αποτελέσει το «βαρύ πυροβολικό» του ΟΦΗ.

Πρόκειται για την τελευταία χρονικά καλοκαιρινή προσθήκη των Κρητικών. Επαιξε για περίπου μισή ώρα στην πρεμιέρα με τον Αρη, αλλά ο 24χρονος προορίζεται για βασικός στο μεσοεπιθετικός κομμάτι. Κάθε μέρα που περνά είναι υπέρ του και είναι πιθανό να τον δούμε στο αρχικό σχήμα κόντρα στην ΑΕΚ.

Στην Ελλάδα επέστρεψε ο 28χρονος μεσοεπιθετικός, που μετά τον Πανιώνιο θα αγωνιστεί και στον Ατρόμητο. Στο Φάληρο έμεινε στον πάγκο αλλά πλέον μετρά αντίστροφα για το ντεμπούτο του. Οπως έχει η κατάσταση είναι πολύ πιθανό να τον δούμε την Κυριακή (19/9) κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο Ισπανός χαφ, γνώριμός μας από την παλαιότερη τριετή θητεία του στον ΠΑΟΚ, αποκτήθηκε το καλοκαίρι με σκοπό να «ηγηθεί» της μεσαίας γραμμής της ομάδας. Στο ΟΑΚΑ δεν έπαιξε λόγω τραυματισμού, ενώ ούτε κόντρα στον Αρη αναμένεται να είναι διαθέσιμος. Το ντεμπούτο του μετατίθεται για το άμεσο μέλλον και στον Ιωνικό τον περιμένουν... πώς και πώς.

Ο Καμερουνέζος περιφερειακός επιθετικός έφτασε το καλοκαίρι στην Τρίπολη και οι Αρκάδες περιμένουν πολλά από αυτόν. Ομως στάθηκε άτυχος και τραυματίστηκε ελαφρά πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Ο 23χρονος δεν έπαιξε στο Αγρίνιο, δεν υπολογίζεται και για το επερχόμενο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, όμως όλα δείχνουν πως θα είναι 100% έτοιμος για την αναμέτρηση της Κρήτης (22/9).