Μεταξάς: «Μας βγήκε αυτό που δουλέψαμε» (vid)

Newsroom
Μεταξάς: «Μας βγήκε αυτό που δουλέψαμε» (vid)

bet365

Στην δουλειά και το πλάνο που είχε η ομάδα και το οποίο ακολούθησαν οι παίκτες στάθηκε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλής Μεταξάς, μιλώντας μετά την μεγάλη νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ στη Τούμπα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε μια μεγάλη έκπληξη με το καλημέρα της Super League Interwetten, επικρατώντας του ΠΑΟΚ στη Τούμπα με 1-0. Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός των «κυανόλευκων», Ηρακλής Μεταξάς, μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Αυτό που δουλέψαμε ως τώρα μας βγήκε. Στεναχωρηθήκαμε με κάποιες ήττες στα φιλικά, έτσι και σήμερα θα χαρούμε και από αύριο συνεχίζουμε τη δουλειά. Αμυντικά τα πήγαμε πολύ καλά, επιθετικά είχαμε ευκαιρίες θα μπορούσαμε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί αλλά θα το δούμε από αύριο. Τα παιδιά δούλεψαν και ακολούθησαν αυτά που είπαμε. Πάντα μετά από μια νίκη είσαι χαρούμενος αλλά το πρωτάθλημα έχει δρόμο και από αύριο θα συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα